Home » » Ερωτά ο Λαός Απάντηση δεν δίνει αρχηγός...του Γιώργου Σμοκοβίτη

Ερωτά ο Λαός Απάντηση δεν δίνει αρχηγός...του Γιώργου Σμοκοβίτη


Ερωτά ο Λαός
Απάντηση δεν δίνει «αρχηγός»
«Ουδετερόθρησκοι» και «ουδετερόγλωσσοι» οι Έλληνες
«Ουδετερόθρησκοι» και «ουδετερόγλωσσοι» οι Έλληνες
ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ*
«Ουδετερόθρησκοι» γιατί όχι και «ουδετερόγλωσσοι»; ΟΛΕΣ  οι γλώσσες στην ίδια διδασκαλία.
Και καλά στο … σχολείο. Στην … κάλπη σε τί γλώσσα ψηφίσαμε το … δημοψήφισμα; Βαβέλ, ουδετερόγλωσσοι όλοι οι ψηφοφόροι. ΑΝ …έστω … ΕΝΑΣ … θυμάται σήμερα τί ψήφισε, ποιο ήταν το … ερώτημα, σε ποια … γλώσσα… και τί κατάλαβε τη … Δευτέρα ότι είχε ψηφίσει την … Κυριακή 5 Ιούλη 2015 να μου το πει κι εμένα … σήμερα … στα … ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Ως περίπου «Ημέρα Ανεξαρτησίας των Ελλήνων» ισάξια της 25 Μαρτίου 1821, γιορτάστηκε το … δημοψήφισμα. Τί ζητούσε υπενθυμίζω: «Προκαταρκτική ανάλυση βιωσιμότητας ΧΡΕΟΥΣ», τότε, και ο Πρωθυπουργός έλεγε στα … Ελληνικά … ψηφίστε ΟΧΙ. Και τί λέει σήμερα σε … «ουδετερόγλωσση και ουδετερόθρησκη … πολιτική… διάλεκτο… ιθαγενών…»; ΝΑΙ, μπράβο Γιουνκέρ, πρέπει, ζητάμε να γίνει, συμφωνούμε, θέλουμε, «ΑΝΑΛΥΣΗ βιωσιμότητας ΧΡΕΟΥΣ». Για το χρέος να μιλήσουμε. Και τί μας είπε να πούμε την 5 Ιούλη 2015 στα … Ελληνικά; Το ΟΧΙ στα ελληνικά έγινε ΝΑΙ … σε ουδετερόγλωσση …  «συριζαιϊκή» διάλεκτο.
Τί λέει το Σύνταγμα; Το ισχύον στην Ελληνική Γλώσσα για την ΘΡΗΣΚΕΙΑ το  Σύνταγμα, υποθέτω των ΕΛΛΗΝΩΝ κι όχι … των Χιλιανών…: «ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ», λέει, θρησκεία «η της Ανατολικής του ΧΡΙΣΤΟΥ Ορθοδόξου Εκκλησίας». Τί σημαίνει αυτό;  Είχα ερωτήσει, απάντηση ουδεμία. Θα έρθω σε αυτό, παρακάτω, αφού πρώτα εξηγήσω τί σχέση έχει ο τίτλος με όσα σήμερα γράφω και γιατί δεν απαντούν όσοι οφείλουν απαντήσεις ΚΑΘΑΡΑ.
Έγραφα επανειλημμένως: Εκπρόσωποί μας στις  … Αρχές … εάν δεν απαντάτε σε ΑΝΑΦΟΡΕΣ οποιουδήποτε πολίτη παραβιάζετε το Σύνταγμα. Αντισυνταγματικά συμπεριφέρεστε, δηλαδή: ελεύθερος ο Λαός να ερωτά αλλά εσείς να μην απαντάτε. Γιατί τότε να ερωτά ο Λαός; Έτσι είναι η … Δημοκρατία... σε ουδετερόγλωσση ... διάλεκτο...
Τί έχω ΖΗΤΗΣΕΙ ως … «λαός» όχι πάντα με αναφορές αλλά δημοσίως για να έχω υπεύθυνες απαντήσεις για τα ΚΟΙΝΑ και από ΤΟΠΙΚΟΥΣ εκλεγμένους ή διορισμένους αξιωματούχους» «πιο … υπεύθυνα…» με «περισσότερη … γνώση… αυτοί…» με … αποφάσεις που παίρνουν αυτοί, αλλά βαρύνουν ΟΛΟΥΣ μας στα κοινά. Απαντήσεις δεν πήρα, σε όχι μόνο τοπικά, αλλά και πανελλήνια, διεθνή, θέματα που μας αφορούν και έγκαιρα πρέπει να πληροφορηθούμε ώστε τις αποφάσεις μας για τα κοινά με ΕΝΟΤΗΤΑ να τα αντιμετωπίζουμε με Γνώση και Ευθύνη τοπικά και πανελλήνια. Ενημέρωνα και ζητούσα εξηγήσεις.
Ενδεικτικά: «Ανθρώπινη Λόγχη 1.000.000 ψυχών έχει ο Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας. Τσουνάμι προσφύγων-μεταναστών θα εξαπολύει όποτε θέλει στα Νησιά μας. Κίνδυνος 70.000.000 Τούρκοι ΕΛΕΥΘΕΡΑ να κυκλοφορούν χωρίς «βίζα» στη χώρα μας και Ευρώπη». «Με ενδιαφέρει το Καστελόριζο. Τί γίνεται;» «Με ενδιαφέρει η Θράκη. Τί πολιτική έχουμε, πώς να ενισχύσουμε;» «Για τα Σκόπια δηλώνει ο Πρωθυπουργός στη ΒΟΥΛΗ: Ναι. Αποδεχόμαστε ΔΙΠΛΗ ονομασία με ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ προσδιορισμό». Πότε το είπε προεκλογικά και … ψηφίσαμε;  Μετά και την επίσημη δήλωση Μέρκελ: «Θα δοθεί ονομασία ΕΠΩΔΥΝΗ και για τα δύο μέρη», ρωτούσα τοπικώς και πανελληνίως και διεθνώς τί σημαίνουν όλα αυτά … Έδινα την εξήγηση «ενημέρωνα» ως … «λαός» συμπολίτες και ρωτούσα «αρχηγίσκους και αρχηγούς» υπεύθυνα, δημοσίως, ενυπογράφως, επωνύμως. Απάντηση ουδείς απαντούσε στον … «λαό» ΟΤΑΝ εγκαίρως ερωτούσε. Μετά … ήρθε ο Καμμένος εναντίον Μουζάλα ένα χρόνο … μετά … να διαμαρτυρηθεί, λέει, ενώ ένα χρόνο πριν ΜΟΥΓΓΟΣ άκουγε τα ίδια εντός Βουλής. Το ίδιο και η … αντιπολίτευση ένα χρόνο μετά… απορούσε… Τώρα ο Ερντογάν ζητάει τα … Νησιά, ως … «κεραυνό εν αιθρία» και μας … ενημερώνουν οι … αξιωματούχοι τι είπε… ενώ απάντηση ουδεμία έδιναν όταν «λαός χτύπαγε καμπάνες» για αυτά. Αλλά ομοίως ερωτούσα τί σήμαινε η σιωπή Πρωθυπουργού όταν ενώπιον ΔΙΕΘΝΩΝ Μέσων Ενημέρωσης ο Τούρκος Πρωθυπουργός είχε απαντήσει στον Έλληνα της από δω μεριάς μας: «Αυτά που θεωρείτε δικό σας εναέριο χώρο εσείς, για τις ένοπλες δυνάμεις μας είναι ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ χώρος». Τί λέει τώρα ο Ερντογάν και παλιότερα δεν είπε ο Πρωθυπουργός του; το ΙΔΙΟ εδώ στην Αθήνα ενώπιον άλλου Πρωθυπουργού δήλωνε ο ίδιος Νταβούτογλου: «Επιθυμούμε, ευχόμαστε, να μιλάνε εδώ στο Σύνταγμα την … Τουρκική γλώσσα…». Και εμείς από δω χαρίζαμε ανθοδέσμες με μυστακοφόρα ή άνευ μυστακίου χαμόγελα με γραβάτες ή άνευ γραβάτας αλλά μαντηλάκι στο … πέτο… ανθοδέσμες… και … Μεϊμαράκης σε … Κωνσταντοπούλου στην αλλαγή φρουράς… Πυλώνων…Πολιτεύματος. Έτσι αναφώνησε ο αμέσως επόμενος διάδοχος Πυλώνας με ανοιχτά μικρόφωνα αυτοκριτικής ΕΝΤΟΣ Βουλής «Ε ρε π…στη μου με τί Μ..άκες μπλέξαμε…». Εγώ δεν το είπα ο κ. Βούτσης το λέει ως Πρόεδρος για τη Βουλή. Ως λαός τέτοια και έτσι όπως οι … Πυλώνες είτε «τα λένε» είτε σιωπούν όπου πρέπει να εξηγούν και δεν μιλούν ελληνικά και ΚΑΘΑΡΑ, δεν έπραξα, αλλά εγκαίρως εζήτησα Απαντήσεις και δεν έλαβα ούτε καν ενημέρωση υπήρξε ουδεμία σε … «Εθνικές» (τί σημαίνει ΑΥΤΟ; ) ΕΚΛΟΓΕΣ», όπου όλοι μιλούν «ουδετερόγλωσσα» και δεν καταλαβαίνει κανένας Έλληνας ψηφοφόρος τί λένε και τί εννοούν, τίποτε δεν λένε επί Ουσίας και Αληθείας. Θεό δεν έχουν ούτε θρησκεία Δημοκρατίας Σε Ναό … Πολιτεύματος … ουδετερόθρησκοι είναι με Άθεο Πρωθυπουργό.
Μια η … θεά… «Εξουσία και πάσης Ελλάδος». Αλλά και τοπικώς τί έχω ζητήσει ως «λαός» και απάντηση δεν έχω; Ως … ειρηνιστής… διεθνιστής…. «ουδετερόθρησκος», έναντι ΟΛΩΝ των λαών, εθνών, κρατών παγκοσμίως ζήτησα πριν χρόνια και επίμονα ΚΑΙ με Αναφορές τοπικώς και σε Υπουργεία: ΜΝΗΜΕΙΟ πρώτων ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΩΝ δηλαδή ειρηνικής διευθέτησης – λαών-Κρατών-Εθνών μαζί με τους Πολεμιστές του ΛΕΩΝΙΔΑ και τους Θεσπιείς. Ουδεμία απάντηση. Ουδέν Μνημείο. Αλλά είχα ΖΗΤΗΣΕΙ από το … 2007 μ.Χ., την Πολιτιστική Πρωτεύουσα ΤΩΝ ΝΕΩΝ της ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας. Αποκεφαλίζουν «κόβουν» «ΤΩΝ ΝΕΩΝ» χωρίς εξήγηση να δώσουν, αφήνουν το … «πολιτιστική» βάζουν μέσα τα … Θερμοπύλεια το … 2009 και φέτος το … κάνουν «γιορτή» (ούτε σύσσωμο Δημοτικό ούτε Περιφερειακό παρόντα στη … «γιορτή μας») και εξηγούν … ότι το πράττουν μετά και … από «σκέψεις και προτάσεις επωνύμων και ανωνύμων συμπολιτών μας». Αλλά εξήγηση γιατί κόβουν «Των Νέων» ως κυρίαρχο και Σκοπό σε Πολιτιστικές Ιστορικές τοπικές και παγκόσμιες «γιορτές» δεν απαντούν. Όμως, σε ΝΕΕΣ Θερμοπύλες Ιστορίας και Πολιτισμού αν δεν είναι ΝΕΟΙ ΕΚΕΙ ποιοι θα είναι; ΑΝ ΔΕΝ είναι για τους ΝΕΟΥΣ και τις Δημιουργίες τους οι Θερμοπύλες, για ποιους θα είναι; ΑΝ σήμερα ΔΙΠΛΑ στις Θερμοπύλες ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ δεν έχουμε ΚΑΙ το Μνημείο Αμφικτυονιών πόσο στενά το νόημα πολέμου για Πολιτισμό και Ιστορία και Έθνη, Λαούς, Κράτη θα έχει μείνει σε Διεθνείς Οργανισμούς Ειρήνης από ΕΔΩ την ΠΗΓΗ ΤΟΥΣ από τον Δήμο Λαμιέων παγκοσμίως συμβολική «Πράξη Φωτός» σε πορεία Ανθρωπότητας… Απάντηση τοπικώς και πανελληνίως για θέματα που αφορούν τα ΚΟΙΝΑ τοπικώς και πανελληνίως δεν έχω λάβει ούτε ως Έλληνας ούτε ως ΠΟΛΙΤΗΣ που αναγραμματισμένα σημαίνει ΟΠΛΙΤΗΣ με γραφίδα, αλλά με  Σκέψη  στην Πατρίδα «ελεύθερος σκοπευτής άνευ κομματικής εντολής». Νομίμως και ηθικώς, εντός «ορίων Συνταγματικής επιταγής».
Και εξηγούμαι για το … «ουδετερόθρησκο Σχολείο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Ελλήνων», «Ελληνικό Υπουργείο»:
Προ εικοσαετίας δημοσιεύω ως «εδώ λαός» για τον «Πόλεμο πολιτισμών».
Προ πενταετίας αναδημοσιεύθηκε σε Αθηναϊκό και Τοπικό Τύπο πάντα επίκαιρο. Προ διετίας τίτλος νέου άρθρου επ΄αυτού: «Σημαία και Σταυρός. Τοπίο και Τείχη. Επικρατούσα θρησκεία». Με αιτία εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου «Δια ταύτα» όπου ο διασυρμός «όχι συγκεκριμένων κληρικών, έστω» αλλά του «ΡΑΣΟΥ» και της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ του ΧΡΙΣΤΟΥ ήταν προκλητικός, απαράδεκτος ακόμα και για … «ουδετεροθρησκους ή άθεους» στην Ελλάδα του 21ου αιώνα. Ερωτούσα τοπικώς, πανελληνίως ως «λαός» τους επωνύμους εκπροσώπους, υπευθύνους, αρμοδίους τοπικούς και πανελληνίως να ενημερώσουν τον …ΛΑΟ ΤΙ σημαίνει στο Σύνταγμα αυτό το… «Επικρατούσα θρησκεία». Ουδείς μου … απάντησε…έστω τοπικός αξιωματούχος ως όφειλε εκ του «αξιώματος του επωνύμως», αφού αφορούσε την Πίστη μου ως Πολίτης-ψηφοφόρος και τον … Θεό του, αν είχε. Να μην ξέρω ΤΙ ΘΕΟ πιστεύει και ΠΩΣ ο κάθε «εκπρόσωπός» μου; Προπομπός τότε ο Λαζόπουλος της σήμερα Δήλωσης Υπουργού Παιδείας: «Ηθική κατάπτωση της … Εκκλησίας…» φυσικά της … Ελλάδος… Ο «ΦΙΛΙΚΟΣ» προς Λαό του… και Πίστη του Υπουργός ΜΑΣ, αποφαίνεται δημοσίως  για «ηθική κατάπτωση… άλλων…».
Λοιπόν: Τί σημαίνει κατά το Σύνταγμα ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ. Ισχυρίστηκα, τότε, ότι μόνο με αναθεώρηση Συντάγματος της σχετικής διάταξης του Συντάγματος καταργεί το … «επικρατούσα» ή «πραξικοπηματικά» με κατάλυση Συντάγματος μπορεί να καταργηθεί. Αν μου είχαν απαντήσει τότε, θάταν πιο καθαρά … μέχρι σήμερα… για πολλούς… Και επιχειρείται σήμερα με το «ουδετερόθρησκο» στα Σχολεία στην Ελληνική επικράτεια του Συντάγματος χωρίς αναθεώρηση, με αυταρχικά καθεστωτικά «αποφασίζω και διατάσσω, αλλάζω ... λαό ή του αλλάζω την πίστη του έτσι θέλω ΕΓΩ». Το επικρατούσα συνδέεται με την ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ Βούληση – Επιλογή ελεύθερα της Επικρατούσας ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ του ΛΑΟΥ (ή ΕΘΝΟΥΣ) στο ΚΡΑΤΟΣ σε ΟΛΗ την επικράτεια.
Η συντριπτική πλειοψηφία του Εκλογικού Σώματος εν Ελλάδι το 2016 μ.Χ. είναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ, όχι Βουδιστική, όχι Μουσουλμανική, όχι Ινδουιστική, όχι «ουδετερόθρησκη» όχι «άθεη», αλλά Χριστιανοί και μάλιστα Ορθόδοξοι. Τελεία και παύλα. Έχουν λοιπόν Επικρατούσα  Θρησκεία. Τόχουν «κατοχυρώσει» στο Σύνταγμα. Που σημαίνει πρακτικά στα ΣΧΟΛΕΙΑ της Ελλάδας το Μάθημα είναι ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ διδασκαλία σε ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ώρα της θρησκείας ΕΛΛΗΝΩΝ Οικογενειαρχών για τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ παιδιά που τα στέλνουν σε Σχολεία στην Ελλάδα. Σε άλλη … «μισή ώρα» ΟΛΕΣ οι … άλλες θρησκείες. Γιατί όχι;  ΟΧΙ «μέσα στο ίδιο τσουβάλι», διότι ακόμα δεν υπάρχουν «ίσες μειοψηφίες» αλλά συντριπτικά πλειοψηφούσα η των Ελλήνων που έχουν δια τούτο Επικρατούσα θρησκεία ΤΟΥΣ στα Σχολεία ΤΟΥΣ με ανεξιθρησκεία στις υπόλοιπες και όχι …. «Βαβέλ» χωρίς π.χ. ούτε γλώσσα ΕΠΙΣΗΜΗ ούτε θρησκεία Επικρατούσα. Δεν καταργεί η Επικρατούσα την ανεξιθρησκεία, ούτε προσηλυτισμό έχει. Ούτε θέμα Εκκλησίας είναι, ούτε Υπουργείου, αλλά ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ που, πρέπει να σέβονται όλοι. Είναι η ΒΟΥΛΗΣΗ Λαού της ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΗΣ πλειοψηφίας του για τη ΘΡΗΣΚΕΙΑ που θέλει για τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ως Δικαίωμά ΤΟΥ και όλοι ΜΑΖΙ έχουν ΣΧΟΛΕΙΟ όπως με Σύνταγμα έχουμε ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ να είναι, όχι όπως θέλει ο κάθε Υπουργός, αλλά βάσει Συντάγματος.
Στα σχολεία Ελληνικού Κράτους ίσως «και πολυεθνών μειοψηφιών»  ΕΑΝ είτε α) αλλάξει το Σύνταγμα είτε β) αλλάξει συντριπτικά η επικρατούσα ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ του από Χριστιανική σε … αθέων ή ουδετεροθρησκων ή Ισλαμιστών ή άλλων, τότε μόνο θα αλλάξει το «επικρατούσα Χριστιανική» δηλαδή ΟΤΑΝ η συντριπτική Επικρατούσα Πλειοψηφία Ελλήνων παύσει να είναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ... Τότε, η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ίσως θα είναι π.χ. του Ισλάμ του Ερντογάν που θα τρίβει από τώρα τα χέρια του για το «ουδετερόθρησκο σχολείο», προπομπός για να γίνει  ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ σε Ελλάδα και στην … Ευρώπη η ΔΙΚΗ ΤΟΥ θρησκεία, που σημαίνει και δικό του επικρατήσαντα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ. Οι Θερμοπύλες ΤΩΝ ΝΕΩΝ θα περιμένουν το … Σχολείο «ουδετεροπολιτισμών» και «γιορτές» χωρίς πολιτισμό «ουδετερόγλωσσων» και «ουδετερόθρησκων» «ουδετεροπολιτισμικών μειοψηφιών εθνοτήτων» κατακτητών Και για να μην θεωρηθούν τούτα εδώ κύκλων «συντηρητικών» «τοπικιστικά», «εθνικιστικά», «επαρχιώτικα και όχι … κοσμοπολίτικα» ή «όχι ανθρωπιστικά», ιδού ο Χάρτης - Συνθήκη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ευρώπης που  ισχύει, λέγει: οι Γονείς έχουν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ και την επιμέλεια των ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥΣ να τα αναπτύξουν σύμφωνα με τις ΔΙΚΕΣ  ΤΟΥΣ φιλοσοφικές, θρησκευτικές κλπ αντιλήψεις ΤΟΥΣ. ΠΩΣ θα γίνει αυτό αν οι ΈΛΛΗΝΕΣ Γονείς άλλα λένε στην οικογένεια και άλλα το σχολείο; Άλλα ΘΕΛΟΥΝ ως Γονείς πλειοψηφίας κι΄άλλα ο Υπουργός μειοψηφίας σε … Δημοκρατία; Και ανθρώπινα Δικαιώματα δεν έχει μόνο ο … φιλοξενούμενος, αλλά και ο Κύριος του σπιτιού ΤΟΥ. Και για τα … δικά της παιδιά Γνωστού Θεού ως ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ελεύθερα δική της κι΄όχι «ουδετερόθρησκα» - άθρησκα ή  Άθεα, θέλει η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ συντριπτικά ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Ελλήνων Πολιτών κατά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ να είναι ΚΑΙ για το Σχολείο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ Επικράτεια Ελληνικής Δημοκρατίας. Ή μήπως έχουμε «Φιλικό» Κρατικό παιδομάζωμα και οι Γονείς παραδίδουν «πακέτο τα ... παιδιά τους στον Υπουργό»; Το θέμα είναι το Σύνταγμα. Εναντίον, εκτός Συντάγματος ο Υπουργός. Και μάλιστα Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Οι  ΕΛΛΗΝΕΣ μέλη του Κυρίαρχου Εκλογικού Σώματος ΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ Θρησκεία επιλέγουν σχηματίζουν και Συνταγματικά έχουν συμφωνήσει  με την επικρατούσα βούληση συντριπτικής πλειοψηφείας λαού ΚΑΙ για τα παιδιά τους; Να ξεκαθαρίσει. ΕΡΩΤΩ. Οφείλει απάντηση η Κυβέρνηση. Ποια φιλοσοφική, θρησκευτική, πολιτική, κοινωνική, αντίληψη έχουν;  ΑΘΕΟΙ; Ουδετερόθρησκοι; Πότε έγινε ενημέρωση ΠΡΟ-εκλογικά για «ουδετερόθρησκο» Σχολείο και τί αποτέλεσμα φέρνει». Πότε «συμμετοχικά» με … διάλογο με την μέλλουσα… εξουσία… δημοκρατικά έγινε συμφωνία Λαού-Εξουσίας να αλλάξουμε Θεό και Οικογένειες; Χριστιανός στο Σπίτι, αλλά ...  «ουδετερόθρησκος» στο... Σχολείο; Παραδίδει στο … «Κράτος Φίλη» κάθε Γονιός το δικό του παιδί και «λόγο για το τι γίνεται εκεί δυνάμει ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ δεν έχει κανένας γονιός»; Πότε ΠΡΙΝ εκλογών δόθηκε τέτοια Εντολή – ΔΙΑΤΑΓΗ και μάλιστα «πλειοψηφίας λαού ως Επικρατούσα επιλογή ΜΑΣ ένα … «ουδετερόθρησκο» σχολείο ή και «να γίνει και ουδετερόγλωσσο με όλες τις γνωστές γλώσσες Σχολείο» μεταξύ των οποίων ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ και η … Ελληνική ως … κάποια μία … και αυτή ΕΔΩ»  Αυτό είναι … πρόοδος, δημοκρατία, θέληση λαού, σεβασμός Πλειοψηφίας, Δικαιωμάτων Ανθρώπου ή μόνο «κομματανθρώπων επιβολή» στα Υπουργεία αποφασίζουμε διατάσσουμε… λογαριασμό δεν δίνουμε;».
            Αυτά λέω ως «λαός» επώνυμος ή … «ανώνυμος», οι … επώνυμοι αξιωμάτων τοπικώς τουλάχιστον τί μας ενημερώνουν, πότε, πώς και δια ποίων «εκπροσώπων» είτε της Κυβέρνησης ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ του 20% Λαού ΜΑΣ είτε της συντριπτικής ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΣ Πλειοψηφίας  του 80% Λαού που ΔΕΝ έδωσε κατά 80% (ΑΡΝΗΘΗΚΕ) ΘΕΤΙΚΗ ψήφο εμπιστοσύνης σε τέτοια ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ Μειοψηφίας Κυβέρνησης αλλά ΤΗΣ έχει ΑΡΝΗΘΕΙ ψήφο … ούτε την Αγάπη Λαού έχει Ισχύ της ούτε καν  και του …κόμματός ΤΗΣ». Με … δημοκρατικές διαδικασίες Κυβέρνηση του 20% επί του συνόλου ΕΝΤΟΛΕΩΝ-Εκλογικού Σώματος, ούτε λαό , ούτε «την Πίστη να του αλλάξει» έχει κανένα δικαίωμα με  φιρμάνι ... χαλιφάτου του γιατί έτσι θέλει ο κάθε Υπουργός. Αλλά μήπως έχει ηδή ξεχαστεί ότι ο Πρωθυπουργός στην εξαγγελία του για την αναθεώρηση του Συντάγματος αιτιολόγησε την πρότασή του για διατήρηση ... ακόμα ... το «ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΣ» Θρησκείας του Χριστού για λόγους «παραδοσιακούς και ιστορικούς» μόνο, δηλαδή ως «μουσείο προς μελέτη ουδετερόθρησκων , άθεων»  και όχι αναγνώριση ως ΖΩΣΑ πραγματικότητα Λαού μας και δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού και υπεράσπισης συνέχειας του Πολιτισμού Έθνους μας , Γονέων και Παιδιών μας, κατά συντριπτικά (ολότητα) επικρατούσα πλειοψηφία μας, στην Ελληνική Δημοκρατία.

*Γιώργος Σμοκοβίτης: Δικηγόρος, Συγγραφέας, Αρθρογράφος,  πρόεδρος Κίνησης Πολιτών  για το πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας


Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν:

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν: La Grande Famiglia στην Πετρούπολη.

"Ερώμαι την τέχνην"

"Ερώμαι την τέχνην"
το εικαστικό είναι έργο βραβευμένο του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗ

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!
"ΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΝ του Δημήτρη Ζάχου

Για τα "Αφιερώματα"...:

«ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ»: περιοδικό ουσίας και με πολιτική ανάλυση της ελληνικής, κατά το δυνατόν, πραγματικότητας. Διαφέρει από όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν όχι μόνο γιατί είναι απόλυτα ανεξάρτητο από ιδεολογικές αγκυλώσεις, κομματικές δεσμεύσεις και οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, αλλά και γιατί έχει όλως άλλη οπτική. Γι’ αυτό και είναι πάντα άρρηκτο συνδεδεμένο με τις τέχνες, το Στοχασμό, τις Παροιμίες, την χριστιανική Γραφή, την «θύραθεν παιδεία», δηλαδή την, εκ των πραγμάτων π α γ κ ό σ μ ι α, Ελληνική Γραμματεία...

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

Κατηγορίες

Arthina art culture


designing event> τόπος τέχνης,τοπίο πολιτισμού

http://www.afieromata.gr/2018/09/blog-post_14.html

... ένα εξαιρετικό site για τον πολιτισμό!!!

Δείτε ΕΔΩ: www.os3.gr

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. afieromata.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
-->