Για τα «ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ»

«ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ»: περιοδικό ουσίας και με πολιτική ανάλυση της ελληνικής,  κατά το  δυνατόν, πραγματικότητας. Διαφέρει από όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν  όχι μόνο γιατί είναι απόλυτα ανεξάρτητο από ιδεολογικές αγκυλώσεις, κομματικές δεσμεύσεις και οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, αλλά και γιατί έχει όλως άλλη οπτική. Γι’ αυτό και είναι πάντα άρρηκτο συνδεδεμένο με τις τέχνες, το Στοχασμό, τις Παροιμίες, την  χριστιανική Γραφή, την  «θύραθεν παιδεία», δηλαδή την, εκ των πραγμάτων π α γ κ ό σ μ ι α, Ελληνική Γραμματεία...

Τα «αφιερώματα» θα συνεχίσουν να παρουσιάζουν πορτρέτα ανθρώπων των επιστημών, των τεχνών, της εκκλησίας της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου μας. Σκοπός τους θα είναι να κάνουν γνωστό το έργο τους και πολύ περισσότερο τους ίδιους τους ανθρώπους ώστε να αναγνωρισθούν και να τιμηθούν όπως τους αξίζει ενώ βρίσκονται γύρω μας .

Τα «αφιερώματα» δεν έχουν «συντακτική επιτροπή» ή άλλο γραφειοκρατικό σχήμα. Έχουν μόνο δύο υπευθύνους: Τον δημοσιογράφο ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΑΧΟ και τον εκδότη και συγγραφέα ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΕΛΗ  πού, παρά την εξοντωτική καθημερινή τους εργασία βρίσκουν τον καιρό και το κουράγιο να εκτιμήσουν και ενισχύσουν με μόχθο κ’ επιμέλεια ένα έντυπο πνευματικό. Τα  «αφιερώματα» λοιπόν είστε όλοι εσείς «επώνυμοι» και «ανώνυμοι» είστε όλοι εσείς που αναδεικνύεται καθημερινά τον τόπο μας, με τον κόπο σας και τις διεκδικήσεις σας.

Ο Δ. ΖΑΧΟΣ και ο Δ. ΚΑΡΕΛΗΣ με τα αφιερώματα, ανοίγουν βήμα εντελώς ελεύθερο σ’ όλους όσοι αγορεύειν επὶ της ουσίας βούλονται.

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν:

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν: La Grande Famiglia στην Πετρούπολη.

"Ερώμαι την τέχνην"

"Ερώμαι την τέχνην"
το εικαστικό είναι έργο βραβευμένο του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗ

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!
"ΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΝ του Δημήτρη Ζάχου

Για τα "Αφιερώματα"...:

«ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ»: περιοδικό ουσίας και με πολιτική ανάλυση της ελληνικής, κατά το δυνατόν, πραγματικότητας. Διαφέρει από όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν όχι μόνο γιατί είναι απόλυτα ανεξάρτητο από ιδεολογικές αγκυλώσεις, κομματικές δεσμεύσεις και οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, αλλά και γιατί έχει όλως άλλη οπτική. Γι’ αυτό και είναι πάντα άρρηκτο συνδεδεμένο με τις τέχνες, το Στοχασμό, τις Παροιμίες, την χριστιανική Γραφή, την «θύραθεν παιδεία», δηλαδή την, εκ των πραγμάτων π α γ κ ό σ μ ι α, Ελληνική Γραμματεία...

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

Κατηγορίες

Arthina art culture


designing event> τόπος τέχνης,τοπίο πολιτισμού

http://www.afieromata.gr/2018/09/blog-post_14.html

... ένα εξαιρετικό site για τον πολιτισμό!!!

Δείτε ΕΔΩ: www.os3.gr

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. afieromata.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
-->