Home » , , » Ο Δημήτρης Α. Χίλιος σε πολύ καλές στιγμές!!!

Ο Δημήτρης Α. Χίλιος σε πολύ καλές στιγμές!!!

Ο Δημήτρης Α. Χίλιος σε πολύ καλές στιγμές!!!
Μεσούντος του γαϊδουροκαλόκαιρου του άϊ-Δημήτρη, προκύπτουν τα οικιακά, λόγω εορταστικών εκδηλώσεων του ερχόμενου τριημέρου.
Εγώ και τα χρυσάνθεμα.
Πώς λέει ο Βουβουζέλας "Εγώ και ο πρωθυπουργός;" Αυτό.
Σήμερα ταίριαζε γάντι στην διάθεση μια εκδρομούλα μέχρι την παραλία για έναν καφέ, βαρύ με ολίγην. Αλλά πρέπει να φροντίσω το σκηνικό.
Τι πατριωτικά με την Σοφία Βέμπο, τι τα τραγούδια της Αλβανίας με την Μαρινέλλα, τι σημαιοστολισμοί, αφήστε τα.
Πρέπει να περάσω ένα λούστρο το σπίτι (καλά, δεν θα πάρω το πινέλο, εννοώ να ξαποστείλω την σκόνη από παντού), να σκαρώσω κι ένα μενού συμπαθητικό και χορταστικό. Συμπαθητικό λέγοντας, δεν εννοώ να το καψουρευτούν οι συνδαιτημόνες, παρά να το... κατασπαράξουν. Δεν θέλω να μείνει μήτε σάλτσα. Όσοι/όσες σκοπεύουν να το παίξουν ανόρεχτοι ή μπαίνουν σε δίαιτα, ας μας ευχηθούν τα δέοντα τηλεφωνικώς. Τόπο να περάσουν οι ορεξάτοι.
Την πεπατημένη θα ακολουθήσω, λύσεις δοκιμασμένες, δεν γουστάρω πειραματισμούς και μετά να μου λέτε τι μαλακίες έφτιαξα. Πράγματα δοκιμασμένα. Πάει αυτό.
Εσείς, μην μου καθήσετε μέσα. Ξαμολυθείτε.
Στις ειδήσεις ναι, τα γνωστά. Ο κ. Σημίτης, σου λέει, στηρίζει την προσπάθεια εκείνων των 58 για την Κεντροαριστερά. Σας εκνεύρισα; Ελάτε, ελάτε, γυρίστε το στην πλάκα. Μην οδηγείτε μέσα στα νεύρα. Επισημαίνω το φοσφωρούχο μαρκαδοράκι το ξεκίνημα μιας δήλωσης του κ. Αντιπροέδρου της κυβέρνησης: "Εγώ και ο πρωθυπουργός..." Μοναδικό; Χεστήκαμε και για τους δυο, αλλά δεν κρύβει μια παράκρουση μεγαλείου όλο τούτο; Την κρύβει, πλην ουχί επιμελώς (γιατί θέλει η πουτάνα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει)...
Βάλτε μουσική και ξελαρυγγιαστείτε. Του λόγου μου, οδηγώντας, καλύπτω την ένταση του στερεοφωνικού με κάτι κορώνες καμπανιστές. Τρομάζουν οι διπλανοί στα φανάρια, αλλά δεν το προσέχω.

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν:

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν: La Grande Famiglia στην Πετρούπολη.

"Ερώμαι την τέχνην"

"Ερώμαι την τέχνην"
το εικαστικό είναι έργο βραβευμένο του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗ

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!
"ΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΝ του Δημήτρη Ζάχου

Για τα "Αφιερώματα"...:

«ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ»: περιοδικό ουσίας και με πολιτική ανάλυση της ελληνικής, κατά το δυνατόν, πραγματικότητας. Διαφέρει από όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν όχι μόνο γιατί είναι απόλυτα ανεξάρτητο από ιδεολογικές αγκυλώσεις, κομματικές δεσμεύσεις και οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, αλλά και γιατί έχει όλως άλλη οπτική. Γι’ αυτό και είναι πάντα άρρηκτο συνδεδεμένο με τις τέχνες, το Στοχασμό, τις Παροιμίες, την χριστιανική Γραφή, την «θύραθεν παιδεία», δηλαδή την, εκ των πραγμάτων π α γ κ ό σ μ ι α, Ελληνική Γραμματεία...

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

Κατηγορίες

Arthina art culture


designing event> τόπος τέχνης,τοπίο πολιτισμού

http://www.afieromata.gr/2018/09/blog-post_14.html

... ένα εξαιρετικό site για τον πολιτισμό!!!

Δείτε ΕΔΩ: www.os3.gr

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. afieromata.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
-->