Home » , , » Ω!!! Θεέ μου ομορφιές!!!: Ανάδειξη της Miss Porto Carras 2013!

Ω!!! Θεέ μου ομορφιές!!!: Ανάδειξη της Miss Porto Carras 2013!

Ω!!! Θεέ μου ομορφιές!!!
Την Πέμπτη  26 Σεπτεμβρίου 2013, στο lobby του Porto Carras Meliton 5*, πραγματοποιήθηκε  Διαγωνισμός Ομορφιάς για την ανάδειξη της Miss Porto Carras 2013: η Arnela Zekovic, 20 ετών, μάγεψε κοινό και κριτική επιτροπή!
 23 καλλονές από τη Σερβία, στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τα Καλλιστεία ανάδειξης της Miss Σερβία 2013, παρουσίασαν τις δημιουργίες τoυ γνωστού Σέρβου σχεδιαστή Petja Neric. Την εκδήλωση παρουσίασαν  οι  Jovanka Atanaskovic  και Dr. Feelgood, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η Πρόεδρος των καλλιστείων Miss Serbia & Balkan Beauty και καταξιωμένη δημοσιογράφος, Vesna De Vinca. Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος , ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Χαλκιδικής κος Ιωάννης Γιώργος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και πολλοί άλλοι επώνυμοι.
Από τις 20 έως  τις 30 Σεπτεμβρίου 2013, οι πιο όμορφες γυναίκες της Σερβίας προετοιμάζονταν στο Porto Carras Grand Resort για το Σερβικό Διαγωνισμό Ομορφιάς Miss Serbia & Balkan Beauty, που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι. Το αγαπημένο Συγκρότημα της Χαλκιδικής επιλέγεται για by Text-Enhance">πέμπτη χρονιά για την προετοιμασία των φιναλίστ των Σερβικών Καλλιστείων, ενώ το 2006 είχε φιλοξενήσει την πρώτη νικήτρια του παγκόσμιου Διαγωνισμού Miss Universe 2006.
Τα καλλιστεία Miss Porto Carras 2013 είχαν μεγάλη απήχηση στο κοινό και η συμμετοχή των πελατών και άλλων επισκεπτών ήταν πολύ υψηλή. Ήδη από τις 20.30 πελάτες, κριτική επιτροπή και συντελεστές της παραγωγής άρχισαν να συρρέουν στο lobby του Porto Carras Meliton 5* για να απολαύσουν το λαμπερό event. Στις 21.00μμ όλοι ήταν στη θέση τους και το λαμπερό event ξεκίνησε με μουσικό πρόγραμμα από τον dj Miro και Stefano παίζοντας στο σαξόφωνο γνωστές επιτυχίες, δημιουργώντας μια ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα στο κοινό!
Το show ξεκινάει και το λόγο παίρνουν οι παρουσιαστές της βραδιάς Jovanka Atanaskovic και Dr. Feelgood σηματοδοτώντας την έναρξη του event! Δεν παρέλειψαν φυσικά να ευχαριστήσουν το Porto Carras Grand Resort για τη φιλοξενία που τους παρέχει και τις μοναδικές εγκαταστάσεις του στις οποίες γίνονται οι φωτογραφήσεις και οι  βιντεοσκοπήσεις των φιναλίστ! Ακολουθεί χορογραφία από τις Σέρβες καλλονές και όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η επίδειξη!
Το κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή ενθουσιάστηκε με τις πανέμορφες κοπέλες και δεν σταμάτησε να τις ενθαρρύνει με το θερμό του χειροκρότημα!
Παράλληλα το προσωπικό του φιλικό και εξυπηρετικό  δεν σταμάτησε να προσφέρει σε καλεσμένους και πελάτες σαμπάνια και τα μοναδικά amuse-bouche καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης!
Οι φιναλίστ φορώντας φορέματα σε μαύρο χρώμα παίρνουν τις θέσεις τους για να παρελάσουν μπροστά σε κοινό και κριτές! Η κριτική επιτροπή με μεγάλη προσοχή αξιολόγησε τις υποψήφιες και όπως ήταν αναμενόμενο δεν έλειψαν οι διαφωνίες για κάποιες από αυτές!
Η ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της εκδήλωσης συνοδεύτηκε από μουσικό πρόγραμμα από τον dj Miro και Stefano και το μουσικό ντουέτο της Εριέττας και το Νίκου! Μετά το μουσικό διάλλειμα πήρε το λόγο η πρόεδρος των καλλιστείων κα Vesna De Vinca ευχαριστώντας το μοναδικό συγκρότημα Porto Carras Grand Resort! To μουσικοχορευτικό διάλλειμα συνεχίζεται και οι Σέρβες υποψήφιες με φορέματα στα χρώματα της ελληνικής και της σερβικής σημαίας χορεύουν και τραγουδούν ελληνικές και σερβικές επιτυχίες.
Στο τελευταίο μέρος της βραδιάς οι φιναλίστ βγήκαν με λευκές πλέον δημιουργίες και παρέλασαν μπροστά από τη κριτική επιτροπή και τους θεατές για τελευταία φορά προσφέροντας λουλούδια και ολοκληρώνοντας έτσι την παρουσίασή τους!
Έπειτα από την απόφαση  της κριτικής επιτροπής ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κος Ιωάννης Γιώργος ανακοινώσε το όνομα της νικήτριας των καλλιστείων Miss Porto Carras 2013 -Arnela Zekovic-, η οποία συγκινημένη παρέλαβε το στέμμα από την περσινή νικήτρια του διαγωνισμού Miss Porto Carras 2012!
Στη συνέχεια ακολούθησε φωτογράφιση από το σερβικό και τον ελληνικό τύπο ενώ οι επίσημοι καλεσμένοι και οι συντελεστές της βραδιάς δείπνησαν στο Café στο >ξενοδοχείο Μελίτων!
H βραδιά ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους και άφησε τις πιο θετικές εντυπώσεις σε όλους! Για ακόμα μια χρονιά το Porto Carras Grand Resort διοργάνωσε ένα λαμπερό event με πολλή λάμψη, γοητεία, ωραίες παρουσίες, λαμπερούς καλεσμένους, πολλές εκπλήξεις μα πάνω απ’ όλα με μεγάλη επιτυχία! Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας!

Δείτε ΦΩΤΟ:








Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν:

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν: La Grande Famiglia στην Πετρούπολη.

"Ερώμαι την τέχνην"

"Ερώμαι την τέχνην"
το εικαστικό είναι έργο βραβευμένο του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗ

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!
"ΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΝ του Δημήτρη Ζάχου

Για τα "Αφιερώματα"...:

«ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ»: περιοδικό ουσίας και με πολιτική ανάλυση της ελληνικής, κατά το δυνατόν, πραγματικότητας. Διαφέρει από όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν όχι μόνο γιατί είναι απόλυτα ανεξάρτητο από ιδεολογικές αγκυλώσεις, κομματικές δεσμεύσεις και οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, αλλά και γιατί έχει όλως άλλη οπτική. Γι’ αυτό και είναι πάντα άρρηκτο συνδεδεμένο με τις τέχνες, το Στοχασμό, τις Παροιμίες, την χριστιανική Γραφή, την «θύραθεν παιδεία», δηλαδή την, εκ των πραγμάτων π α γ κ ό σ μ ι α, Ελληνική Γραμματεία...

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

Κατηγορίες

Arthina art culture


designing event> τόπος τέχνης,τοπίο πολιτισμού

http://www.afieromata.gr/2018/09/blog-post_14.html

... ένα εξαιρετικό site για τον πολιτισμό!!!

Δείτε ΕΔΩ: www.os3.gr

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. afieromata.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
-->