Home » » Στο .... Κέντρο... Προ-εκλογικά: ο Πολίτης Μετ-εκλογικά: ο ... αξιωματούχος Αναγκαίο καλό και κακό μαζί.

Στο .... Κέντρο... Προ-εκλογικά: ο Πολίτης Μετ-εκλογικά: ο ... αξιωματούχος Αναγκαίο καλό και κακό μαζί.



Στο .... Κέντρο!
Προ-εκλογικά: ο Πολίτης
Μετ-εκλογικά: ο ... «αξιωματούχος»
Αναγκαίο καλό και κακό μαζί.
ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ
«Ερχόμαστε από μια κάλπη. Πηγαίνουμε σε μιαν άλλη. Το μεταξύ διάστημα το λέμε διάψευση Ελπίδων Εκλογέων και ... Ευτυχίας εκλεγομένων».
Η κάλπη Ελευθερίας και Κυριαρχίας Βούλησης πολίτη μιας «κάλπικης» Μέρα μόνο διαρκεί.
Η Δέσμευση Λαού είναι επί  όλο το μεσοδιάστημα υπομονής του για την επόμενη «κάλπικη» μέρα του που τη λένε και του ... «Κέντρου του Πολίτη». Χάριν «ελευθερίας του» να ανέχεται οτιδήποτε πράττει και θέλει και λέγει... μετά ... ΜΟΝΟ ο ... «αξιωματούχος... εκλεγμένος ή διορισμένος από ... εκλεγμένο ... Επικαλούμενος μάλιστα μετά ... «Εντολή» της μίας μέρας... λαού και ερμηνεύοντας και εκμεταλλευόμενος εκλεγμένος ή διορισμένος («άρρεν ή θήλυ») ως «λευκή επιταγή» σε Αυτόν ή ... Αυτήν ... την εξαργύρωση ψήφου όπου, όποτε, όπως ΑΥΤΟΣ ως Κύριος Λαού Του ή Αυτή ως Κυρία Λαού Της θέλει. Το λένε και δήθεν «ηθικό πλεονέκτημά του»! Ελευθερία καθενός ψηφοφόρου και στο σύνολό τους ως «Εκλογικό Σώμα Κυρίαρχων Πολιτών» κατά το Πολίτευμα της μιας μέρας μόνο για Εντολή Του μεν, αλλά ως ... «λευκή επιταγή» ερμηνευόμενη από τον «αξιωματούχο», του εντός αντιπροσωπευτικού συστήματος εκπρόσωπο, που τη συγκεκριμένη όμως εντολή της κάλπης... την εξαργυρώνει όποτε όπως τον βολεύει αορίστως και γενικώς «λευκή επιταγή» κατά την «ΜΕΤΑ κάλπη εποχή Κυριαρχίας του πριν ... πολιτευτή....».
 Έτσι, για ΜΙΑ μόνο ΜΕΡΑ στο ... Κέντρο ο πολίτης για να διατάσσει όσα συγκεκριμένα, θέλει. Από την επομένη εκλογών ο ... «απλός» από «Κυρίαρχος εντολέας της κάλπης» γίνεται ... «εξερευνητής για το ποιες είναι αι ... βουλαί... Κυρίαρχου Αξιωματούχου Του» ΠΡΟ και ΜΕΤΑ εκλογής του ή διορισμού του και ... Πράξεις του ή ανικανότητες του και αδράνειες του. Άλλο ... Διάκος «Π.Κ.» (Προ Κάλπης) άλλο Δεσπότης «Μ.Κ.» (Μετά Κάλπη) αν τον κάνεις στη κάλπη ... Δεσπότη σου....
Ευτυχής, έτσι, επί χρόνια ... ο αξιωματούχος!!! Όπως ΑΥΤΟΣ επί χρόνια θέλει, ερμηνεύει και όπως τον βολεύει «εκτελεί».
Μακάρι και ο εντολέας του – ψηφοφόρος το ίδιο ευτυχής επί χρόνια να γίνεται για την ελευθερία Του της μίας μέρας και των ΧΡΟΝΩΝ ... αναμονής του, αυταπάτης του ... μετά ... για την όποτε με κάλπη εκλέξει ξανά τον ... επόμενο «ευτυχισμένο αξιωματούχο για τα επόμενα χρόνια».
Το σύστημα απλής αναλογικής μοιράζει περισσότερες ... ευτυχίες σε περισσότερους... ευτυχισμένους υποψήφιους κυβερνήτες μας και δασκάλους μας πολιτικής και διαφωτιστές μας στα κοινά τοπικώς, περιφερειακώς, ευρωπαϊκώς, παγκοσμίως... Έτσι γινόμαστε κι εμείς περισσότερο ευτυχισμένοι να επιλέγουμε και μοιράζουμε ευτυχισμένες μέρες αξιωματούχων μας και πολυχρονεμένους μας.
Όλοι σε μεγαλύτερο... πέλαγος... ευτυχίας να βλέπεις γύρω σου «Κυρίαρχο Λαό» και «υποψήφιο Ευτυχισμένο Αρχηγό» σε κάθε πόλη, χωριό, γήπεδο, καφενείο, γάμους ακόμα και σε ... κηδείες και μνημόσυνα... ευτυχία ξεχειλίζει ελπίδας για Καλύτερη Ζωή με την .... κάρτα εισόδου σου με την κάρτα του Πολιτευτή σε αυτή τη ... «νέα παραδεισένια ζωή σου» που μοιράζει ο .... κάθε όπως τον ... λένε.... «παρίσταται και ...... ο τάδε ή η ... δείνα» στις ... Τελετές .... Ταφής  ακόμα και του Αξιότερου για ΟΛΟΥΣ Έργου Πολιτών περιοχής. Το λένε και … Πανηγύρι πριν.
Καλή επιτυχία, σε όλους τους .... υποψήφιους ευτυχισμένους.... για τα επόμενα ΧΡΟΝΙΑ επί ΧΡΟΝΙΑ από μια Μέρα «κάλπης», στο «Κέντρο ο … Πολίτης» πριν. Εκμαυλισμού Εκλογικού Σώματος πολιτών και ευτελισμού πολιτεύματος… μετά … Ευτυχείτε. Και Πανηγυρίστε. Μιας μέρας συντεταγμένης ευτυχίας για την εκλογή ευτυχισμένων επί χρόνια «συντεταγμένης ασυδοσίας τους» Και … με «διαδικασίες … Πολιτεύματος.

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν:

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν: La Grande Famiglia στην Πετρούπολη.

"Ερώμαι την τέχνην"

"Ερώμαι την τέχνην"
το εικαστικό είναι έργο βραβευμένο του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗ

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!
"ΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΝ του Δημήτρη Ζάχου

Για τα "Αφιερώματα"...:

«ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ»: περιοδικό ουσίας και με πολιτική ανάλυση της ελληνικής, κατά το δυνατόν, πραγματικότητας. Διαφέρει από όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν όχι μόνο γιατί είναι απόλυτα ανεξάρτητο από ιδεολογικές αγκυλώσεις, κομματικές δεσμεύσεις και οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, αλλά και γιατί έχει όλως άλλη οπτική. Γι’ αυτό και είναι πάντα άρρηκτο συνδεδεμένο με τις τέχνες, το Στοχασμό, τις Παροιμίες, την χριστιανική Γραφή, την «θύραθεν παιδεία», δηλαδή την, εκ των πραγμάτων π α γ κ ό σ μ ι α, Ελληνική Γραμματεία...

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

Κατηγορίες

Arthina art culture


designing event> τόπος τέχνης,τοπίο πολιτισμού

http://www.afieromata.gr/2018/09/blog-post_14.html

... ένα εξαιρετικό site για τον πολιτισμό!!!

Δείτε ΕΔΩ: www.os3.gr

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. afieromata.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
-->