Home » » Μια καινούργια επιθεώρηση στη Λαμία: Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε

Μια καινούργια επιθεώρηση στη Λαμία: Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε

Μια καινούργια επιθεώρηση στη Λαμία.

"Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΠΡΟΒΑ»
Μια καινούργια επιθεώρηση στη Λαμία.
«Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», το έργο της Γιάννας Ανδρεοπούλου, γραμμένο ειδικά για τη Θεατρική Ομάδα της Πρόβας, παρουσιάζεται στις 9, 10 και 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο της Λαμίας στις 9 μμ.
Αθήνα, Βουλή των Ελλήνων 2017. Αίθουσα συνεδριάσεων της Βουλής!
Το έργο διαδραματίζεται στην «πολύπαθη» Βουλή των Ελλήνων όπου οι κυρίες και οι κύριοι «Βουλευταί και Βουλευταί» συνεδριάζουν προκειμένου να ψηφίσουν ένα άκρως πρωτοποριακό νομοσχέδιο! Για πρώτη φορά κυβέρνηση θα θεσπίσει έναν νόμο με τον οποίο, μία φορά το χρόνο, η Βουλή θα καλεί τους πολίτες να εκφράσουν τις απόψεις τους ή τα παράπονά τους, ώστε οι βουλευτές να έρχονται σε απευθείας επαφή με τον λαό και να μπορούν να διορθώνουν τα «κακώς κείμενα», ούτως ώστε η Ελλάδα να γίνει «μια από τις πιο σύγχρονες, δίκαιες, οικονομικά ανεξάρτητες, με τη χαμηλότερη ανεργία, το τελειότερο εκπαιδευτικό σύστημα, τον υψηλότερο δείκτη ανάπτυξης χώρες, σε όλη την Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Ωκεανία, Αφρική… και όπου αλλού»!!!
Γίνεται λοιπόν η ψηφοφορία και το νομοσχέδιο ψηφίζεται ομόφωνα. Ο Πρόεδρος καλεί τους πολίτες που επιλέχθηκαν, σε τυχαία κλήρωση, να προσέλθουν στο βήμα. Μεσολαβούν διάφορα ευτράπελα και το έργο τελειώνει «ἐν χορδαῖς καὶ ὀργάνοις» με το αισιόδοξο μήνυμα… ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε!!!
Την παράσταση σκηνοθετεί   η Ανθή Ανδρεοπούλου, η μόνιμη δασκάλα θεάτρου της ομάδας, τις χορογραφίες κάνει η Μαρία Παλιούρα, η δασκάλα χορού της ομάδας, τα σκηνικά είναι του Ζαν-Νοέλ Βεντέρ, φωτισμούς ο Αλέξης Τριανταφύλλου, ενορχήστρωση μουσικής ο Σπύρος Κολαΐτης -Studio S-Lab , Αθήνα- την ηχογράφηση των τραγουδιών έκανε ο Έκτορας Σώχος -Studio Locomotive Sound, Λαμία- την αφίσα και το πρόγραμμα  επιμελήθηκε η Λένα Μπέτση, CopyLand, Λαμία.


  Παίζουν
Αθηνά Αναγνωστοπούλου,Δημήτρης Αντωνίου ,Φωτεινή Βασιλαγόρη ,Βαγγέλης Βλαχοπάνος      Μαριλένα   Δράκου,Αλεξάνδρα Κακογιάννη, Αναστασία Κατσίμπα ,Κατσιούλας Γιώργος ,            Αθανασία Κολοκύθα,  Χρήστος Κουτσάκης, Ελένη Κουτσολέλου ,Μαστρακούλης Δημήτρης,                Εύη Μελισσού, Ζωή Ντάλλα, Μαρια  Παλιούρα, Αλέξανδρος Παπάς, Θώμη Πατάγια ,                    Γιάννης Σαββίδης,Τσαπρούνη Ελένη,Δέσποινα Τόλια, Ηλέκτρα Τσίπρα, Μαρία Τσούρμα.ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν:

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν: La Grande Famiglia στην Πετρούπολη.

"Ερώμαι την τέχνην"

"Ερώμαι την τέχνην"
το εικαστικό είναι έργο βραβευμένο του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗ

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!
"ΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΝ του Δημήτρη Ζάχου

Για τα "Αφιερώματα"...:

«ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ»: περιοδικό ουσίας και με πολιτική ανάλυση της ελληνικής, κατά το δυνατόν, πραγματικότητας. Διαφέρει από όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν όχι μόνο γιατί είναι απόλυτα ανεξάρτητο από ιδεολογικές αγκυλώσεις, κομματικές δεσμεύσεις και οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, αλλά και γιατί έχει όλως άλλη οπτική. Γι’ αυτό και είναι πάντα άρρηκτο συνδεδεμένο με τις τέχνες, το Στοχασμό, τις Παροιμίες, την χριστιανική Γραφή, την «θύραθεν παιδεία», δηλαδή την, εκ των πραγμάτων π α γ κ ό σ μ ι α, Ελληνική Γραμματεία...

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

Κατηγορίες

Arthina art culture


designing event> τόπος τέχνης,τοπίο πολιτισμού

http://www.afieromata.gr/2018/09/blog-post_14.html

... ένα εξαιρετικό site για τον πολιτισμό!!!

Δείτε ΕΔΩ: www.os3.gr

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. afieromata.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
-->