Home » » Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη διοργάνωση ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας: ΦΩΤΟ – Τεχνήματα 2017:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη διοργάνωση ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας: ΦΩΤΟ – Τεχνήματα 2017:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη διοργάνωση ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, με θέμα «ΦΩΤΟ – Τεχνήματα 2017», η οποία διήρκεσε από τις 27 Μαρτίου ως την 1η Απριλίου 2017, στο επίπεδο 2 του Athens Heart Mall.

Στο κάλεσμα του Ομίλου, ανταποκρίθηκαν δώδεκα νέοι επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι, ενώνοντας τις καλλιτεχνικές τους «ανησυχίες», σε μια συναρπαστική διαδρομή τέχνης και πολιτισμού και καλώντας μας να ανακαλύψουμε μέσα από τα έργα τους, τη «μαγική αποτύπωση της στιγμής», την τέχνη της φωτογραφίας.

Συμμετείχαν (αλφαβητικά) οι: BURAGA RADU, ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ, ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΜΟΥΔΕΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΟΛΓΑ, ΣΠΕΤΣΙΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΤΣΕΡΚΕΖΟΥ ΜΑΝΙΑΝΝΑ, ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Εκπληκτικές φωτογραφίες, άριστα αναρτημένες με την επιμέλεια του εικαστικού και μέλους του Δ.Σ. Δημήτρη Καρακατσάνη, με χρώματα που καλλιτεχνικά ανάδυαν «αρώματα» από την καθημερινή ζωή, τη φύση, αποτυπωμένες αναμνήσεις του χτες, πορτρέτα και αντικείμενα, στιγμές απρόοπτες, κόσμησαν τον χώρο, προκαλώντας  το ενδιαφέρον όλων των επισκεπτών.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017, στις 7μ.μ., με παρόντες όλους τους συμμετέχοντες και πλήθος από μέλη και φίλους των καλλιτεχνών και του Ομίλου, σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα, συνοδεία μουσικής με πιάνο και τραγούδι, που επιμελήθηκε η Αννα Καπόνε Πάππας.


Η πρόεδρος, Νίνα Διακοβασίλη, λαμβάνοντας το λόγο, συνεχάρη όλους τους καλλιτέχνες για τα έργα τους και τους ευχαρίστησε απονέμοντας με τη βοήθεια του μέλους του ΔΣ, Δέσποινας Καρβουντζή, τα διπλώματα και τα λουλούδια, ως ένα ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης και ενθύμησης της συμμετοχής τους, εκ μέρους του Δ.Σ. του Ομίλου.

Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος, ιδιαίτερα ευχαριστεί τους χορηγούς επικοινωνίας και συγκεκριμένα, τον Αντώνη Τσαγκρώνη της atticanews.gr, τον Δημήτρη Ζάχο του «afieromata.gr», τη Μαρία Χατζηνικολάου της mcnews.gr, την Κατερίνα Ζαχαριουδάκη της nea-avlaia.gr και την Ντίνα Κονταρίνη της cityinews.gr και «Ωδή στην Τέχνη», για τη συνεχή υποστήριξη στις δράσεις μας, συμβάλοντας καθοριστικά στη μεγάλη τους επιτυχία.

Φωτογραφία:
Δημήτριος Καρβουντζής
Σταυρούλα Αμπατζή

Video:
 https://www.youtube.com/watch?v=8g4SPLqN0wg&t=20s

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό:

https://www.facebook.com/pg/Club-for-Unesco-Art-Literature-and-Science-of-Greece-357515824393596/photos/?tab=album&album_id=1129501650528339

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν:

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν: La Grande Famiglia στην Πετρούπολη.

"Ερώμαι την τέχνην"

"Ερώμαι την τέχνην"
το εικαστικό είναι έργο βραβευμένο του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗ

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!
"ΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΝ του Δημήτρη Ζάχου

Για τα "Αφιερώματα"...:

«ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ»: περιοδικό ουσίας και με πολιτική ανάλυση της ελληνικής, κατά το δυνατόν, πραγματικότητας. Διαφέρει από όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν όχι μόνο γιατί είναι απόλυτα ανεξάρτητο από ιδεολογικές αγκυλώσεις, κομματικές δεσμεύσεις και οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, αλλά και γιατί έχει όλως άλλη οπτική. Γι’ αυτό και είναι πάντα άρρηκτο συνδεδεμένο με τις τέχνες, το Στοχασμό, τις Παροιμίες, την χριστιανική Γραφή, την «θύραθεν παιδεία», δηλαδή την, εκ των πραγμάτων π α γ κ ό σ μ ι α, Ελληνική Γραμματεία...

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

Κατηγορίες

Arthina art culture


designing event> τόπος τέχνης,τοπίο πολιτισμού

http://www.afieromata.gr/2018/09/blog-post_14.html

... ένα εξαιρετικό site για τον πολιτισμό!!!

Δείτε ΕΔΩ: www.os3.gr

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. afieromata.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
-->