Home » » Διαπροσωπικές σχέσεις – ΜΜΕ και ο ρόλος τους στην εγκληματικότητα

Διαπροσωπικές σχέσεις – ΜΜΕ και ο ρόλος τους στην εγκληματικότητα  «Διαπροσωπικές σχέσεις – ΜΜΕ και ο ρόλος τους στην εγκληματικότητα»
Διάλεξη – ανοιχτή συζήτηση με το κοινό
Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 στις 19:00, Αίθουσα εκδηλώσεων – συνεδριάσεων Δημαρχείου Καλλιθέας
(Μαντζαγριωτάκη 76, Τ.Κ 176 76, Καλλιθέα)


Ο Δήμος Καλλιθέας και ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος, διοργανώνουν εκδήλωση διάλεξης και ανοιχτής συζήτησης με το κοινό, το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων – συνεδριάσεων του Δημαρχείου Καλλιθέας (Μαντζαγριωτάκη 76, Τ.Κ 176 76, Καλλιθέα), με θέμα: «Διαπροσωπικές σχέσεις – ΜΜΕ και ο ρόλος τους στην εγκληματικότητα».

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι:
1. Τένια Μακρή – Οικογενειακή σύμβουλος – Ψυχολόγος για: «Το ζευγάρι και η απιστία»
2. Πάνος Σόμπολος - Δημοσιογράφος - Πρώην Πρόεδρος ΕΣΗΕΑ για: «ΜΜΕ και εγκληματικότητα» 
Ντίνα Κονταρίνη 
Μετά το πέρας των ομιλιών, θα ακολουθήσει διάλογος και ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.Παρουσίαση - συντονισμός: Ντίνα Κονταρίνη – επικοινωνιολόγος, δημοσιογράφοςΒιογραφικά στοιχεία ομιλητών
Η Τένια Μακρή γεννήθηκε στο Βόλο. Ζει στην Αθήνα και διατηρεί γραφείο όπου προσφέρει συμβουλευτική βοήθεια στην οικογένεια για προβλήματα σχέσεων μεταξύ των συζύγων, με τα παιδιά και με κάθε μέλος χωριστά. Έχει σπουδάσει Κοινωνική Εργασία και Εφαρμοσμένη Ψυχολογία στην Ελλάδα και στην Αμερική, και είναι κάτοχος M.Sc. στην Επαγγελματική Αποκατάσταση Ατόμων με Αναπηρία. Είναι πρωτοπόρος στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα στον τομέα της επαγγελματικής αποκατάστασης στην αγορά εργασίας των ατόμων με αναπηρία. Ίδρυσε τη Σχολή Γονέων στο Λεόντειο Λύκειο Πατησίων και καθιέρωσε τον επαγγελματικό προσανατολισμό για τους μαθητές του Λυκείου στο ίδιο σχολείο. Είναι πολύ γνωστή από την 20ετή και πλέον ιδιαίτερα επιτυχημένη τηλεοπτική πορεία της καθώς και για το πρόσφατο συγγραφικό της έργο, αφού τα βιβλία της «Αγάπη με το Ζόρι;», «Γιατί Σ’αγαπώ;», «Φτάνει μόνο η Αγάπη;» και «Αφού Αγαπιόμαστε Γιατι Δεν Τα Καταφέρνουμε;» μπήκαν αμέσως στη λίστα των best sellers.

Ο Πάνος Σόμπολος γεννήθηκε στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Σπούδασε δημοσιογραφία και εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τομέα του αστυνομικού ρεπορτάζ. Εργάστηκε στις εφημερίδες ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΑΘΗΝΑΙΚΗ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (γραφεία Αθήνας), στα περιοδικά ΕΙΚΟΝΕΣ, ΠΑΝΘΕΟ, ΡΟΜΑΝΤΣΟ, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων καλύπτοντας το δικαστικό ρεπορτάζ, στην ΕΡΤ (ΥΕΝΕΔ, ΕΡΤ2, ΝΕΤ), την τηλεόραση και το ραδιόφωνο στον τομέα ειδήσεων και σε εκπομπές. Ήταν ο δημιουργός και παρουσιαστής της εκπομπής ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ του MEGA τα δυο τελευταία χρόνια, που ήταν πρώτη σε θεαματικότητα απ' όλες τις εκπομπές του καναλιού. Τιμήθηκε δυο φορές (βραβείο και τιμητική διάκριση) από τα βραβεία του Ιδρύματος Μπότση και τον Φεβρουάριο του 2006 με το βραβείο της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων «Κωνσταντίνος Καλλιγάς». Έχει αναπτύξει πλούσια συνδικαλιστική δραστηριότητα καθώς χρημάτισε μέλος του Δ.Σ. Πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Οργανωτικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).

Χορηγοί επικοινωνίας:


(Atticanews.gr, Afieromata.gr, CityiNews, Mcnews.gr, Nea-avlaia.gr, Ωδή στην Τέχνη)

    INFO:
Ημερομηνία και ώρα εκδήλωσης: Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 στις 19:00
Χώρος: Αίθουσα εκδηλώσεων-συνεδριάσεων Δημαρχείου Καλλιθέας
Διεύθυνση: Μαντζαγριωτάκη 76, Τ.Κ 176 76, Καλλιθέα
Είσοδος ελεύθερη


Πληροφορίες: Γραμματεία του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος

Τηλέφωνο: 210 9514523 (Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00-14:00). Email: unescohellas.tlee@gmail.com

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν:

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν: La Grande Famiglia στην Πετρούπολη.

"Ερώμαι την τέχνην"

"Ερώμαι την τέχνην"
το εικαστικό είναι έργο βραβευμένο του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗ

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!
"ΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΝ του Δημήτρη Ζάχου

Για τα "Αφιερώματα"...:

«ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ»: περιοδικό ουσίας και με πολιτική ανάλυση της ελληνικής, κατά το δυνατόν, πραγματικότητας. Διαφέρει από όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν όχι μόνο γιατί είναι απόλυτα ανεξάρτητο από ιδεολογικές αγκυλώσεις, κομματικές δεσμεύσεις και οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, αλλά και γιατί έχει όλως άλλη οπτική. Γι’ αυτό και είναι πάντα άρρηκτο συνδεδεμένο με τις τέχνες, το Στοχασμό, τις Παροιμίες, την χριστιανική Γραφή, την «θύραθεν παιδεία», δηλαδή την, εκ των πραγμάτων π α γ κ ό σ μ ι α, Ελληνική Γραμματεία...

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

Κατηγορίες

Arthina art culture


designing event> τόπος τέχνης,τοπίο πολιτισμού

http://www.afieromata.gr/2018/09/blog-post_14.html

... ένα εξαιρετικό site για τον πολιτισμό!!!

Δείτε ΕΔΩ: www.os3.gr

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. afieromata.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
-->