Home » » Από 3 έως και 15 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε. ταξιδεύει 82 καλλιτέχνες του στην πρωτεύουσα Αθήνα.

Από 3 έως και 15 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε. ταξιδεύει 82 καλλιτέχνες του στην πρωτεύουσα Αθήνα.


ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε.
         ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ      

                            ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΜΕΛΙΝΑ” ΘΗΣΕΙΟ-ΑΘΗΝΑ
                                                        3-15 Φεβρουαρίου 2017
        ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΘΑ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ  
          ( διδάκτωρ ιστορίας της Τέχνης-καθηγητής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης)

  Από  3 έως και 15  Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε. ταξιδεύει 82 καλλιτέχνες του στην πρωτεύουσα Αθήνα.
 Στη γειτονιά του Θησείου και μέσα στο παλιό Πιλ Πουλ - σημερινό Πολιτιστικό κέντρο “Μελίνα”, ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α), θα στεγάσει και ζεστά θα φιλοξενήσει τους καλλιτέχνες που από την περιφέρεια της πατρίδας μας ονειρεύονται να δώσουν ένα δυνατό παρόν στην πολιτιστικό γίγνεσθαι της Αθήνας.
  Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν από τον Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε. στο Δήμο Αθηναίων για τη στήριξη και στον τηλεοπτικό σταθμό Star Κεντρικής Ελλάδας -χορηγό επικοινωνίας.  Ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στη δική μας Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Περιφερειακή ενότητα Φθιώτιδας για την στήριξη και άρτια συνδιοργάνωση άλλης μιας έκθεσης μας. Συνθέτουμε μια ομάδα πολυσυλλεκτική η οποία για 18 συναπτά έτη ανανεώνει και δημιουργεί την ζωντανή τέχνη στο “ΚέντρΟν”, που κάναμε τίτλο της έκθεσής μας.Αυτός μαρτυρά τη γεωγραφική μας θέση στο χάρτη  και τον κεντρικό ρόλο του συλλόγου στο χώρο.
   Μα ο τίτλος μας, με την ελευθερία της φαντασίας, μοιάζει να κρύβει και τη μαγική λέξη Ον, το βάρος της οποίας κουβαλά ο άνθρωπος...Μπρος στο αιώνιο αυτό φιλοσοφικό ερώτημα οι καλλιτέχνες μας στέκονται με την ευαισθησία τους, τη φαντασία και τη δύναμη του μέσου τους ως γνώμονα και κριτή του κόσμου.
Μια επίσκεψη στην έκθεσή μας ελπίζουμε να γίνει για όλους τους επισκέπτες αφορμή να αποτινάξουν λίγη από τη σκόνη της καθημερινότητας και να ξαναδούν εαυτό και συνάνθρωπο με το λυτρωτικό βλέμμα της Τέχνης.

Η έκθεση εγκαινιάζεται στις 3 Φεβρουαρίου 2017 ώρα 19:00 και περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, ψηφιδωτού, εγκαταστάσεων και επιτοίχιων κατασκευών.

Διεύθυνση: Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης Θησείο, Τ.Κ. 11851, Στάση Μετρό Κεραμικός

Τηλέφωνο: 210 3452150

'Ώρες Λειτουργίας:  Τρίτη έως Σάββατο 10:00-20:00, Κυριακή 10:00-14:00, Δευτέρα κλειστά.


Τηλέφωνο Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε.: 6972302343


Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν:

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν: La Grande Famiglia στην Πετρούπολη.

"Ερώμαι την τέχνην"

"Ερώμαι την τέχνην"
το εικαστικό είναι έργο βραβευμένο του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗ

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!
"ΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΝ του Δημήτρη Ζάχου

Για τα "Αφιερώματα"...:

«ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ»: περιοδικό ουσίας και με πολιτική ανάλυση της ελληνικής, κατά το δυνατόν, πραγματικότητας. Διαφέρει από όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν όχι μόνο γιατί είναι απόλυτα ανεξάρτητο από ιδεολογικές αγκυλώσεις, κομματικές δεσμεύσεις και οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, αλλά και γιατί έχει όλως άλλη οπτική. Γι’ αυτό και είναι πάντα άρρηκτο συνδεδεμένο με τις τέχνες, το Στοχασμό, τις Παροιμίες, την χριστιανική Γραφή, την «θύραθεν παιδεία», δηλαδή την, εκ των πραγμάτων π α γ κ ό σ μ ι α, Ελληνική Γραμματεία...

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

Κατηγορίες

Arthina art culture


designing event> τόπος τέχνης,τοπίο πολιτισμού

http://www.afieromata.gr/2018/09/blog-post_14.html

... ένα εξαιρετικό site για τον πολιτισμό!!!

Δείτε ΕΔΩ: www.os3.gr

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. afieromata.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
-->