Home » » Μια… Ιδιωτική Αστυνομία προστασίας Αστυνομικών για να ΕΚΤΕΛΟΥΝ νομίμως το Καθήκον τους ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ

Μια… Ιδιωτική Αστυνομία προστασίας Αστυνομικών για να ΕΚΤΕΛΟΥΝ νομίμως το Καθήκον τους ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ

Μια… Ιδιωτική Αστυνομία
«προστασίας Αστυνομικών
για να ΕΚΤΕΛΟΥΝ νομίμως το Καθήκον τους»
ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ
ΓΕΓΟΝΟΤΑ:
1)     Αντεξουσιαστές, Αναρχικοί, διαμαρτυρόμενοι δι΄οτιδήποτε, ανεβαίνουν σε ΤΑΡΑΤΣΑ «προσφυγικών» στην … Αλεξάνδρας … δίπλα στην Αστυνομική Διεύθυνση και πετούν από εκεί πέτρες στους Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών και κατά παντός άλλου πολίτη και περιουσίας του.
2)     Οι … νοσηλευτές, ιατροί κλπ του Νοσηλευτικού Ιδρύματος στην ταράτσα του οποίου «επιχειρούν» οι πετροβολητές υπερασπιστές «της … Δημοκρατίας πάσης μορφής» ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ με τους καταληψίες με … «δημοκρατικές διαδικασίες» να μην μείνουν ΕΚΕΙ και ενοχλούν τους … «ασθενείς» αλλά: να πάνε πιο … ΚΑΤΩ ή … αλλού … να συνεχίσουν τα ΙΔΙΑ εναντίον κάθε ΥΓΙΟΥΣ πολίτη ή Αστυνομίας «Προστασίας του Πολίτη» μέχρι προφανώς … να τον μεταφέρουν και αυτόν ως τραυματία μεταξύ των «ασθενών» που ΕΚΕΙ δεν θα τους ενοχλεί κανείς ούτε σε διάδρομο ούτε από … ΤΑΡΑΤΣΑ… Θα είναι ΟΛΟΙ εντός «οριζοντίως» … εν πλήρει απολαύσει, επιτέλους, ησυχίας και Δημοκρατίας «εντός Ιδρύματος ΑΣΘΕΝΩΝ με … Δημοκρατικές διαδικασίες εγκληματούντων».
3)     Ταύτα υπό το άγρυπνον μεν, αλλά απλανές άνευ ουδεμίας άλλης ΠΡΑΞΕΩΣ εναντίον όσων ο … άγρυπνος οφθαλμός καταγράφει ΕΠ΄ ΑΥΤΟΦΩΡΩ της … Αστυνομίας του … Δημοσίου … του ΚΡΑΤΟΥΣ.
Και βεβαίως κάθε ταράτσα είναι σε ΚΤΙΡΙΟ. Και κατά κοινή λογική και πείρα κάθε «εντός ή εκτός Δημοκρατίας» σκεπτόμενου κάθε κτίριο έχει είσοδο και την ίδια ή άλλη μια ή δύο ΕΞΟΔΟΥΣ. Που σημαίνει, ΑΝ κλείσεις ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ την είσοδο και έξοδο του ΚΤΙΡΙΟΥ ή ανέβεις στην ΤΑΡΑΤΣΑ όπου συντελείται επ΄αυτοφώρω ΕΓΚΛΗΜΑ εναντίον της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και διερχομένων ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και περιουσιών, συλλαμβάνεις τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και τελειώνει το … «πανηγύρι πετροβολητών εναντίον Αστυνομίας, πολιτών και Δημοκρατίας όπως το ΣΥΝΤΑΓΜΑ την καθορίζει». Δεν τους αφήνεις να πάνε … «αλλού» να τρέχουν στα … σοκάκια… και να μην τους πιάνεις ή να τους … «ταυτοποιείς» μετά το ΑΥΤΟΦΩΡΟ και ως … επιτυχία… των διωκτικών Αρχών που τους … διώκουν αφού τους αφήνουν αδίωκτους, ασύλληπτους όταν έμπροσθέν τους ΕΠ’ ΑΥΤΟΦΩΡΩ, ελεύθεροι ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ. Στην TV παρακολουθήσαμε ΟΛΟΙ βουλευτή (ασχέτως χρώματος, ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ έχει την Αξία εν Δημοκρατία, όπου ΟΛΟΙ επώνυμοι είναι από τον πρώτο ως τον τελευταίο) να «ξεσχίζεται» κυριολεκτικά «να τις τρώει τις μπουνιές» από … Υπερασπιστή Δημοκρατίας που ακροπατώντας μπροστά στην παρατεταγμένη Αστυνομική Δύναμη «πέρναγε τα χέρια του» πάνω από τον Ώμο με ΕΠΩΜΙΔΕΣ Αστυνομικού για να ΔΕΙΡΕΙ Άνθρωπο που παρευρίσκετο σε συγκέντρωση ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δημοκρατικά Διαμαρτυρίας. Η Αστυνομία ΔΕΝ τον συνέλαβε, το χειρότερο ΔΕΝ σήκωσε ρόπαλο ή έστω χέρι να ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ το Ενώπιον-Ενωπίω ΕΓΚΛΗΜΑ (όπως έπραξε σε συνταξιούχους που ήθελαν να σφίξουν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ το χέρι ... χωρίς να δείρουν … Πρωθυπουργό Δημοκρατίας), τον «ξέσχισαν» ΠΡΩΤΑ, επέδειξε «γύμνια του εν Βουλή» και την … άλλη μέρα … «αστραπιαία»… εντός 24 ωρών ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΑΝ τον … δράστη … ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, αφού ΕΠ’ ΑΥΤΟΦΩΡΩ μόνο που δεν τον … συνεχάρησαν … αφήνοντας τον έξω ΚΑΙ να δέρνει ανενόχλητος και να φύγει ακαταδίωκτος και ασύλληπτος από συντεταγμένα  όργανα προστασίας κάθε πολίτη.
4)     «Τελικά, στις 4 μ.μ. οι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ πήραν ΕΝΤΟΛΗ να υποχωρήσουν ώστε να ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ  την αποχώρηση των ταραξιών και να αποκλιμακωθεί η ένταση». Μετά από ... ώρες που είχαν συμβεί τα παραπάνω ΓΕΓΟΝΟΤΑ και ανενόχλητοι, και αφού χωρίς σύλληψη τους οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ  ΔΡΟΥΣΑΝ.(Δεν αναφέρεται πουθενά αν τους παρεχωρήθη και «συσσίτιο μετά τόση ώρα δωρεάν  κοινωφελούς προσφοράς τους»
5. Μετά ταύτα, 1/11/2016 μ.Χ. στο τέλος της σημερινής ημέρας ΓΕΓΟΝΟΣ γράφει την Ιστορία της προηγουμένης και σημερινής, που «ερμηνεύει» τον τίτλο τούτου του κειμένου: ««Μήνυση εναντίον της ηγεσίας του Σώματος για έκθεση των αστυνομικών σε κίνδυνο πρό­κειται να καταθέσουν σήμερα ή το αργότερο αύριο οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας, με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια γύρω από το Εφετείο και τα προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Οι εκπρόσωποι των αστυνομικών καταγγέλλουν ότι, η ηγεσία της ΓΑΔΑ δεν επέτρεψε στους αστυνομικούς των ΜΑΤ να επέμβουν για να απομακρύ­νουν τους ταραξίες, παρότι επί τρείς ώρες οι αντιεξουσιαστές που είχαν βρει καταφύγιο στις ταράτσες των πολυκατοικιών εξαπέλυαν επιθέσεις με πέτρες και ξύλα κατά των αστυνομικών. Το αποτέλεσμα ήταν τρεις αστυ­νομικοί των ΜΑΤ να υποστούν κατάγματα από αντικείμενα που δέχθηκαν, ενώ δύο ακόμη άνδρες με πολιτικά από την υπο­διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας έγιναν αντιληπτοί τη στιγμή που προσπαθούσαν να πλησιά­σουν το σημείο με μηχανάκι και ξυλοκοπήθηκαν από τους διαδηλωτές». Και η Ένωση Αστυνομικών ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ: ««Τα επεισόδια στην - περιοχή των προσφυγικών της λεωφόρου Αλεξάνδρας είχαν σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό συναδέλφων, καθώς και την καταστροφή περι­ουσιών πολιτών».
Δια τούτο ευλόγως, υποθέτω, και κατά κοινή «απλών» Πολιτών με Κοινή Λογική και Σκέψη Μέσου Πολίτη «μεσαίας τάξης που την πετροβολούν, χωρίς σύλληψή τους, όλοι εδώ και χρόνια από … δεξιά, από αριστερά, πρώτη φορά αδιακρίτως δικτατορικά, δημοκρατικά, φασιστικά ή λαοκρατικά, φιλελεύθερα ή κρατικιστικά, με «νέο» ή «παλιό» Ανάκτορο «παλαιών ή νέων» Αυλικών οποιασδήποτε ονομασίας ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ «πράγματι Ολιγαρχών κάθε επικαθήμενου καλάμου Εξουσίας και πετροβολητή κάθε αρνούμενου χειροκροτητή τους και βολεμένου με υποταγή» ΠΡΟΤΕΙΝΩ:
΄Η α) να συσταθεί Σώμα ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ που να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ το Σώμα των Αστυνομικών της Αστυνομίας του Υπουργείου «Προστασίας ΠΟΛΙΤΗ» κατά την νομίμως και συνταγματικώς ΑΣΚΗΣΗ καθηκόντων ΤΟΥΣ, που έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ΕΚΤΕΛΟΥΝ και παρεμποδίζονται να ΕΚΤΕΛΟΥΝ με τίμημα επιπλέον τη ΣΩΜΑΤΙΚΗ ακεραιότητα ή και Ζωή ΤΟΥΣ από ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ή β) άμεση αλλαγή ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Ηγεσίας και Κυβερνητικής νοοτροπίας με ΑΛΛΗ, που να ΕΚΤΕΛΕΙ τις ΕΝΤΟΛΕΣ του Ελληνικού ΛΑΟΥ εναντίον οποιουδήποτε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ και να παρέχεται άμεση και αποτελεσματική ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και στους ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ που ΕΚΤΕΛΟΥΝ νομίμως Καθήκον ευθέως εκ του Συντάγματος ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΝ όπως και ΚΑΘΕ πολίτη και των εννόμων αγαθών εν Δημοκρατία. Και μάλιστα σε Υπουργείο που δεν ονομάζεται πλέον «Δημόσιας ΤΑΞΗΣ και Ασφάλειας» αλλά ευθέως «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ΠΟΛΙΤΗ». Αλλά ποια «προστασία» και ποιού ΠΟΛΙΤΗ ή «εντεταλμένου οργάνου εν τη ασκήσει καθήκοντος «νομίμως και συνταγματικά επιβεβλημένου να ΕΚΤΕΛΕΙ», όταν παρεμποδίζεται από την ΠΟΛΙΤΙΚΗ (τελικά υπεύθυνη) Ηγεσία του να εκτελεί;
Η «Ιδιωτική Αστυνομία προστασίας της … δημόσιας» είναι τόσο αντισυνταγματική όσο και η «ΑΝΕΥ ουδεμίας Προστασίας της ΔΗΜΟΣΙΑΣ εν τη εκτελέσει καθήκοντος της νομίμως και με ΟΛΑ τα νόμιμα μέσα εναντίον κάθε εγκλήματος» ή και παρεμποδίζεται στην άσκηση καθήκοντός της. Και ΚΟΣΤΙΖΕΙ στη Δημοκρατία όσο και η «ΒΛΑΒΗ Ελληνικής Αστυνομίας» χωρίς καμμία νόμιμη προστασία της εν τη εκτελέσει νομίμων καθηκόντων της που παρεμποδίζεται να εκτελεί» και όσο ΚΟΣΤΙΖΕΙ η απώλεια αισθήματος Ασφάλειας και πράγματι ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ κάθε Πολίτη και όσο οι καθημερινές ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ Ζημιές σε Πολίτες άνευ προστασίας του νομίμως. Και ας μην ξεχνάμε «το κάψιμο της Αθήνας» ΧΩΡΙΣ καμμιά ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ κανενός ΠΟΛΙΤΗ πλην των … εγκληματιών … ασύλληπτων και ανεμπόδιστων …δρώντων με … «δημοκρατικές διαδικασίες» καταστροφής ιδιοκτησιών και περιορισμού – τρομοκρατίας Ελευθεριών πολιτών νομίμως διαβιούντων σε τούτη την … Επικράτεια…

Υ.Γ. Τους αστυνομικούς δεν τους πληρώνουμε για να τους έχουμε «να βλέπουν εγκληματίες να πετροβολούν αθώους πολίτες και τους ίδιους άπραγους να … διευκολύνουν μετά και την … αποχώρηση εγκληματιών άθικτων» Ή στο πλάϊ τους νομίμως ή να τους καταργήσουμε, δεν έχουμε ανάγκη από επιπλέον «θεατές-ακροατές» με ή χωρίς στολή.

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν:

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν: La Grande Famiglia στην Πετρούπολη.

"Ερώμαι την τέχνην"

"Ερώμαι την τέχνην"
το εικαστικό είναι έργο βραβευμένο του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗ

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!
"ΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΝ του Δημήτρη Ζάχου

Για τα "Αφιερώματα"...:

«ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ»: περιοδικό ουσίας και με πολιτική ανάλυση της ελληνικής, κατά το δυνατόν, πραγματικότητας. Διαφέρει από όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν όχι μόνο γιατί είναι απόλυτα ανεξάρτητο από ιδεολογικές αγκυλώσεις, κομματικές δεσμεύσεις και οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, αλλά και γιατί έχει όλως άλλη οπτική. Γι’ αυτό και είναι πάντα άρρηκτο συνδεδεμένο με τις τέχνες, το Στοχασμό, τις Παροιμίες, την χριστιανική Γραφή, την «θύραθεν παιδεία», δηλαδή την, εκ των πραγμάτων π α γ κ ό σ μ ι α, Ελληνική Γραμματεία...

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

Κατηγορίες

Arthina art culture


designing event> τόπος τέχνης,τοπίο πολιτισμού

http://www.afieromata.gr/2018/09/blog-post_14.html

... ένα εξαιρετικό site για τον πολιτισμό!!!

Δείτε ΕΔΩ: www.os3.gr

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. afieromata.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
-->