Home » » ΤΕΡΗΣ ΧΡΥΣΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ....

ΤΕΡΗΣ ΧΡΥΣΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ....


Παρουσίαση του νέου CD του Τέρη Χρυσού στο Cafe Bar Theatre ΄΄ Άρατε Πύλας``


(Ρεπορτάζ-Φωτορεπορτάζ Αφροδίτη Δρακοπούλου-Σάρδη)​
ΤΕΡΗΣ ΧΡΥΣΟΣ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΑΡΔΗ

Πέρασαν 25 χρόνια  από τότε που ο μεγάλος καλλιτέχνης Τέρης Χρυσός μας χάρισε τον τελευταίο του δίσκο. 

Από χθες όμως 24 Οκτωβρίου 2016 είναι και πάλι κοντά σε όλους εμάς που τόσο τον λατρέψαμε  χαρίζοντας μας τη νέα του δισκογραφική δουλειά μέσα σε κλίμα αστείρευτης  χαράς και συγκίνησης που είχαμε την τιμή να βιώσουμε στο ΄΄ Άρατε Πύλας`` στην οδό Ευμολπίδών 26 στο Γκάζι (πολυχώρο που διατηρεί ο γνωστός επιχειρηματίας Κρικόρ Τζακιτζιάν) όπου παρουσιάστηκε  το νέο CD του λατρεμένου μας Τέρη Χρυσού  με 25 τραγούδια που ακούγοντάς τα μας  ταξίδεψαν σε χώρες μαγικές ενδεδυμένα με τη μοναδική μουσική του ακούραστου μαέστρου Κώστα Ξενάκη δημιουργό αμέτρητων επιτυχιών του Τέρη/
O Tέρης Χρυσός μπήκε στο στούντιο και ολοκλήρωσε την ηχογράφηση ενός ακόμα μουσικού άλμπουμ που ήρθε να προστεθεί, στις αρκετές δεκάδες δίσκους, που έχει στο ενεργητικό του και περιέχει γνωστά τραγούδια, από αυτά που τον καθιέρωσαν και τον έκαναν γνωστό και αγαπητό. ως φόρο τιμής, σ’αυτά τα όμορφα μουσικά θέματα, που τόσο αγαπήθηκαν και  πλέον έχουν περάσει, στην διαχρονικότητα. Περιέχει όμως και κάποια νέα του τραγούδια, αντιπροσωπευτικά της ωριμότητας του καλλιτέχνη τους στίχους των οποίων, γράφει ο Πάνος Καλουδάς και ο Νότης Κύτταρης και ο Κώστας Φωτεινάκης που δυστυχώς δεν βρίσκεται κοντά μας.


Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι ο Πάνος Καλουδάς στίχους του οποίου ακούσαμε στη νέα δουλειά του Τέρη Χρυσού  έχει γράψει τη βιογραφία του καλλιτέχνη -εκδόσεις Αρναούτη , στην οποία αναφέρει με λεπτομέρειες άγνωστες πτυχές της ζωής του αλλά και ταυτόχρονα φωτίζει και άγνωστες πτυχές της καλλιτεχνικής του πορείας μέχρι το σήμερα.

Στο πάνελ της παρουσίασης που προηγήθηκε της μουσικής βραδιάς που ακολούθησε ήταν εκτός από τον Τέρη Χρυσό ο συνθέτης του CD ο μεγάλος μαέστρος Κώστας Ξενάκης , ο άνθρωπος φαινόμενο o δημοσιογράφος συγγραφέας 67 και πλέον βιβλίων και στιχουργός μεγάλων επιτυχιών Πάνος Καλουδάς και ο πρόεδρος της Volume Disk Iωσήφ Κουτσιέ!!!!!! 
Παρερεύθηκαν μεταξύ άλλων γνωστές πολυαγαπημένες προσωπικότητες στο ευρύ κοινό από το χώρο της μουσικής , της δημοσιογραφίας , των εικαστικών, της λογοτεχνίας,   η μεγάλη ντίβα του κινηματογράφου Άντζελα Ζήλια , η χαρισματική Χριστίνα Σγουράκη εγγονή του μαέστρου Κώστα Ξενάκη ,ο καταξιωμένος συγγραφέας-μουσικός παραγωγός Κώστας Παπασπήλιος , ο βραβευμένος ερμηνευτής Γιάννης Πετρόπουλος , ο Κώστας Βενετσάνος , η καθηγήτρια πιάνου στο Ελληνικό ωδείο και μουσικοσυνθέτης Ελένη Μπελιμπασάκη με το σύζυγό της Μανώλη Παπαδάκη,  οι τραγουδίστριες Ελένη Ασημακοπούλου , Αλεξάνδρα Καρυωτάκη (σύζυγος του Σπουδαίου Στέλιου Περπινιάδη) η Βάσω Ντερντεριάν με το σύζυγό της εικαστικό-μουσικό Ιωάννη Βαμβακάρη , η εξαίρετη Νάντια Καραγιάννη, η μουσική παραγωγός Βασιλική Λιακοπούλου σύντροφος του δημοσιογράφου-συγγραφέα Πάνου Καλουδά , ο ηθοποιός Δημήτρης Παλαιολόγου , ο δημοσιογράφος Ηλίας Ταμπουρατζής , o δημοσιογράφος-παρουσιαστής Πρόεδρος της ένωσης συντακτών Αττικού τύπου Πέτρος Καντιάνης , η δημοσιογράφος Τζένη Παπαδοπούλου , ο καταξιωμένος μουσουργός Μέρλος Ευθύμιος , ο εικαστικός-επιμελητής εκθέσεων ιδρυτής και πρόεδρος της ομάδας εικαστικών ART WAY Γιώργος Σάρδης και πλήθος κόσμου που είχε κατακλύσει ακόμη και τους παρακείμενους του χώρου της παρουσίασης δρόμους!!!!!!!!!!!!!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  ο κ. Αντώνης Γλύκας- Γ. Γ. Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού και Δ/ντής Τομέα Αθλητισμού της Unesco μαζί με τον Πρόεδρο του Ομίλου UNESKO Noμού Πειραιώς και Νήσων βράβευσε τον Τέρη Χρυσό απονέμοντάς του αναμηνηστικό μετάλλιο και έπαινο για την επί χρόνια προσφορά του στο χώρο της μουσικής αλλά και γενικότερα στη μουσική παιδεία του τόπου μας.

Στη συνέχεια ο Τέρης Χρυσός μάγεψε το κοινό με τις ερμηνείες του και στην κυριολεξία αποθεώθηκε προκαλώντας ΄΄σεισμό`` μέσα στο χώρο της εκδήλωσης σύμφωνα και με τον τίτλο του τραγουδιού ΄΄Έγινε στον έρωτα σεισμός`` σε στίχους του Πάνου Καλουδά!!!!

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στη δισκογραφική εταιρεία Volume Disc παραγωγό του νέου CD όπως επίσης και στην κ. Μαίρη Βιντιάδη που με τις συνεργάτιδές της ανέλαβε τη διοργάνωση της εκδήλωσης και πρόσφεραν σε όλους μας ένα πανάκριβο δώρο καρδιάς , ένα δώρο που δίκαια μπορεί να χαρακτηριστεί ως κατάθεση ψυχής του Τέρη Χρυσού προς το κοινό του που χρόνια τον τον ακολουθεί με πίστη και αφοσίωση!!!

ΕΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :







υ 

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν:

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν: La Grande Famiglia στην Πετρούπολη.

"Ερώμαι την τέχνην"

"Ερώμαι την τέχνην"
το εικαστικό είναι έργο βραβευμένο του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗ

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!
"ΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΝ του Δημήτρη Ζάχου

Για τα "Αφιερώματα"...:

«ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ»: περιοδικό ουσίας και με πολιτική ανάλυση της ελληνικής, κατά το δυνατόν, πραγματικότητας. Διαφέρει από όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν όχι μόνο γιατί είναι απόλυτα ανεξάρτητο από ιδεολογικές αγκυλώσεις, κομματικές δεσμεύσεις και οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, αλλά και γιατί έχει όλως άλλη οπτική. Γι’ αυτό και είναι πάντα άρρηκτο συνδεδεμένο με τις τέχνες, το Στοχασμό, τις Παροιμίες, την χριστιανική Γραφή, την «θύραθεν παιδεία», δηλαδή την, εκ των πραγμάτων π α γ κ ό σ μ ι α, Ελληνική Γραμματεία...

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

Κατηγορίες

Arthina art culture


designing event> τόπος τέχνης,τοπίο πολιτισμού

http://www.afieromata.gr/2018/09/blog-post_14.html

... ένα εξαιρετικό site για τον πολιτισμό!!!

Δείτε ΕΔΩ: www.os3.gr

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. afieromata.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
-->