Home » » Σήμερα μια διαφορετική ...κακοφωνία: ΟΟΟ... Μ(π)άμα!

Σήμερα μια διαφορετική ...κακοφωνία: ΟΟΟ... Μ(π)άμα!

Σήμερα μια διαφορετική ...κακοφωνία!!! 
Γράφει ο Χρυσόστομος Κυριαζόγλου

ΟΟΟ... μ(π)άμα!

Να λοιπόν που πέρασε κι’ ο Μπαράκης από την Αθήνα κι’ από το Βερολίνο, ο καλός άνθρωπος που ούτε τα οχτώ χρόνια στο άσπρο σπίτι δεν κατάφεραν να τον κάνουνε κακό, και που πέτυχε να φρενάρει κάπως τα γεράκια του Θείου Σαμ. Το βραβείο Νομπέλ για την Ειρήνη τόχε πάρει εκ των προτέρων.

Επειδή ποτέ κάποιος Αμερικάνος τέτοιας ολκής δεν κάνει κάτι που να μην είναι συμβολικό, ας φύγουμε από τα δάση ελπίδων, φόβων και αλλοπρόσαλλων σχεδίων των παντογνώστων κι’ ας δούμε την πραγματικότητα.

Στάλθηκε λοιπόν ο καλός άνθρωπος για να αποχαιρετήσει αμετακλήτως την Δημοκρατία στην γενέτειρά της και την Ευρώπη στο πραγματικό θρόνο της. Ότι δήθεν επισκέφθηκε την Ελλάδα και την Γερμανία είναι μάλλον κουτσομπολιό των αποκυημάτων φαντασίας των γραφιάδων που τα ταιριάζουνε στους σκοπούς αυτών που τους πληρώνουνε. Ελλάδα δεν υπάρχει πλέον όπως δεν υπάρχει και Ευρώπη, τουλάχιστον δεν υπάρχουν σαν αξιοσημείωτα συγκροτήματα που παίζουν κάποιο ρόλο. Δεν αποτελεί σύμπτωση ότι η Μέρκελ δήλωσε πως θα βάλει και πάλι υποψηφιότητα για την καγκελαρία δυο μέρες πριν ο Μπαράκης φτάσει στην πρωτεύουσά τους. Κάποιος από τους «επενδυτές» της άναψε πράσινο.

Τα σινιάλα ξεκαθαρίζουν ότι εξωτερικά οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται την εταιρειοκρατία σαν μέσο ισχύος και θα μεταβιβάσουν την δύναμη σύλληψης και εκτέλεσης των σχετικών αποφάσεων στην CIA, καλύπτοντάς την με το παλτό της διπλωματίας του Foreign Office,  ξεκαθαρίζοντας όμως από που θα παίρνονται οι εκάστοτε εντολές. Ο Ντόναλντ θα υπογράφει ότι χρειάζεται, όπως και ο Υπουργός του των Εξωτερικών.
Εσωτερικά οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για μια κάθαρση προς αποφυγήν δημοκρατικής επανάστασης στο εσωτερικό. Το FBI έχει πείρα σε τέτοιες περιπτώσεις που την έδειξε και στην δεκαετία του 1960. Οι μειονότητες θα καταπολεμηθούν μέχρι κόκκαλο και στην μετα-δημοκρατική ατμόσφαιρα που 


θα δημιουργηθεί (μην ξεχνάμε την εποχη McCarthy) θα περιοριστούν τα δικαιώματα των μαύρων, των Ινδιάνων, των γυναικών, των ομοφυλοφύλων, 
των μη Χριστιανών, των προσφύγων. Τουλάχιστον αυτών από αυτούς που δεν έχουν φτάσει σε ύψη εισοδήματος ή θέσης. Μέχρι που θα πάει θα το δούμε.
Αυτή η ατζέντα θα φέρει τις ΗΠΑ σε κόντρα με τις μικρές, μη υπάρχουσες ποσότητες πληθυσμών «πολιτισμένων λαών», που όμως θα κατεβάσουν το κεφάλι όσο «περνάνε καλά» και θα ενδυναμώσουν τα συστήματα λ.χ. της Κίνας και γενικά των μετα-δημοκρατικών ηγετών-ηγεμόνων απανταχού. Κατά πόσον μετά από αυτήν την  εποχή θα πιστεύει κάποιος ότι οι ΗΠΑ θέλουν την  Δημοκρατία και την  Ειρήνη, δεν είναι κεφάλαιο που παίζεται στην Wall Street. 

Ας ετοιμαστούμε λοιπόν για την επικράτηση των μυστικών υπηρεσιών που θα επαναφέρουν τις ΗΠΑ στο μονοπάτι της παντοκρατορίας.

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν:

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν: La Grande Famiglia στην Πετρούπολη.

"Ερώμαι την τέχνην"

"Ερώμαι την τέχνην"
το εικαστικό είναι έργο βραβευμένο του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗ

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!
"ΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΝ του Δημήτρη Ζάχου

Για τα "Αφιερώματα"...:

«ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ»: περιοδικό ουσίας και με πολιτική ανάλυση της ελληνικής, κατά το δυνατόν, πραγματικότητας. Διαφέρει από όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν όχι μόνο γιατί είναι απόλυτα ανεξάρτητο από ιδεολογικές αγκυλώσεις, κομματικές δεσμεύσεις και οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, αλλά και γιατί έχει όλως άλλη οπτική. Γι’ αυτό και είναι πάντα άρρηκτο συνδεδεμένο με τις τέχνες, το Στοχασμό, τις Παροιμίες, την χριστιανική Γραφή, την «θύραθεν παιδεία», δηλαδή την, εκ των πραγμάτων π α γ κ ό σ μ ι α, Ελληνική Γραμματεία...

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

Κατηγορίες

Arthina art culture


designing event> τόπος τέχνης,τοπίο πολιτισμού

http://www.afieromata.gr/2018/09/blog-post_14.html

... ένα εξαιρετικό site για τον πολιτισμό!!!

Δείτε ΕΔΩ: www.os3.gr

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. afieromata.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
-->