Home » » Με αφορμή μια θαυμάσια επιστολή του Γιώργου Σμοκοβίτη:

Με αφορμή μια θαυμάσια επιστολή του Γιώργου Σμοκοβίτη:


Με αφορμή μια θαυμάσια επιστολή του Γιώργου Σμοκοβίτη:
Πολύς ο λόγος για τα όσα συμβαίνουν στην παιδεία μας -για επικίνδυνες καταστάσεις ομιλεί ο Αρχιεπίσκοπος- αλλά και σε κάθε άλλο τομέα της ζωής. Όλοι μας γνωρίζουμε πως ο νεανικός νους είναι ότι καλύτερο υπάρχει τον κόσμο. Με μια απαραίτητη προϋπόθεση: Να σέβεται την μητέρα και τροφό του γένους μας εκκλησία και να κάνει το παν για την επιστήριξη των ιδεωδών της Πίστης και της πατρίδας μας. Τι κάνει όμως η πολιτεία μας γι’ αυτό; Μήπως επανέρχεται σήμερα σε πειραματισμούς παταγωδώς αποτυχόντες;
Ας προσέξουμε λίγο περισσότερο την επιστολή του διακεκριμένου νομικού Γιώργου Σμοκοβίτη:  

Προς: Τύπον-ΜΜΕ
           όσα... ακόμα λειτουργούν


        Στα Γενέθλιά Σου το ... 2021 μ.Χ. (μετά Χριστόν) που θα γιορτάζουμε τη Μεγάλη του Έθνους μας Εορτή – Επέτειο εύχομαι να εμφανίζεσαι με πολύ «ευχάριστον την όψιν Σου» στα Γραφεία, τα ταχυδρομεία, «κρεμασμένος» σε περίπτερα και «αραχτός» σε πάγκους βιβλιοπωλείων ή με τη φωνή Σου ή εικόνα Σου σε Ρ/Σ και T.V.  να περιμένεις την ... επικοινωνία με τους φίλους Σου. Και να τους πληροφορείς περιχαρής ότι .... βγήκαμε από την κρίση , έχουμε ανάπτυξη που θα τρέχει σε πόλεις και χωριά και ΘΑ μοιράζει «καλούδια» σε φτωχούς ,πλούσιους και μικρομεσαίους με .... «δίκαια» μοιρασιά με ... «νέο» σύστημα διανομής πλούτου που ΘΑ υπάρχει τότε σε κάθε πόλη και χωριό, σε κάθε γειτονιά της Πατρίδας.
        Ακόμα ότι κάθε πρωί τα παιδιά στα Σχολεία θα βλέπουν τον ... ΣΤΑΥΡΟ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ Σημαία που θα την υψώνουν στα προαύλια και θα κάνουν... ακόμα .... τον ΣΤΑΥΡΟ τους (όσα δεν αρνούνται) με τις ευλογίες του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου που και Εκείνος τότε εύχομαι να γιορτάζει υγιέστατος τα  Γενέθλιά Του , με Υγεία και μακροημέρευση του Ελληνοχριστιανικού εντός Ευρώπης Πολιτισμού μας.
         Και φυσικά να προσκαλέσετε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη της περιοχής Σας σε μια λαμπρή Τελετή Γενεθλίων στα Γραφεία Σας.

Αθήνα, 23/9/2016 μ.Χ.
                                                Με τις ευχές μου από καρδίας
                                                               Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν:

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν: La Grande Famiglia στην Πετρούπολη.

"Ερώμαι την τέχνην"

"Ερώμαι την τέχνην"
το εικαστικό είναι έργο βραβευμένο του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗ

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!
"ΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΝ του Δημήτρη Ζάχου

Για τα "Αφιερώματα"...:

«ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ»: περιοδικό ουσίας και με πολιτική ανάλυση της ελληνικής, κατά το δυνατόν, πραγματικότητας. Διαφέρει από όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν όχι μόνο γιατί είναι απόλυτα ανεξάρτητο από ιδεολογικές αγκυλώσεις, κομματικές δεσμεύσεις και οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, αλλά και γιατί έχει όλως άλλη οπτική. Γι’ αυτό και είναι πάντα άρρηκτο συνδεδεμένο με τις τέχνες, το Στοχασμό, τις Παροιμίες, την χριστιανική Γραφή, την «θύραθεν παιδεία», δηλαδή την, εκ των πραγμάτων π α γ κ ό σ μ ι α, Ελληνική Γραμματεία...

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

Κατηγορίες

Arthina art culture


designing event> τόπος τέχνης,τοπίο πολιτισμού

http://www.afieromata.gr/2018/09/blog-post_14.html

... ένα εξαιρετικό site για τον πολιτισμό!!!

Δείτε ΕΔΩ: www.os3.gr

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. afieromata.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
-->