Home » » Από την Κα Αντωνιάδη Στην Κα Κορακάκη Φάρος και … Φάρος για τους ΝΕΟΥΣ του Γ. Σμοκοβίτη

Από την Κα Αντωνιάδη Στην Κα Κορακάκη Φάρος και … Φάρος για τους ΝΕΟΥΣ του Γ. Σμοκοβίτη


Από την Κα Αντωνιάδη
Στην Κα Κορακάκη
Φάρος και … Φάρος για τους ΝΕΟΥΣ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ
Ο κ. Πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο κ. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας υποδέχθηκαν και συνεχάρησαν, μεταξύ άλλων Ολυμπιονικών την κα Κορακάκη. Νικήτρια – Πρωταθλήτρια – Ολυμπιονίκη στην σκοποβολή. Χρυσή και Χάλκινη από 10 και 25μ. απόσταση. Τι ωφελήθηκε η Ανθρωπότητα; Το φίλαθλο πνεύμα. Εκτός από αυτό το άξιο, τι άλλο ωφελήθηκε ο κόσμος από τις «βολές με πιστόλι»;
Είχε προπονηθεί σε μια … «παράγκα». Την κατεδάφισε ο Δήμος, μετά την επιτυχία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ερώτησε ο κ. Πρωθυπουργός τον πατέρα-προπονητή της με ενδιαφέρον: «Καλά τι έγινε εκεί; Κατεδάφισαν το … προπονητικό χώρο;». Ενδιαφέρον. Έπαινοι. Συγχαρητήρια.
Το Πανελλήνιο και διεθνώς έμαθε την κα Κορακάκη, ο Πρόεδρος Ελληνικής Δημοκρατίας στην … Ελλάδα την υποδέχθηκε, ο Πρωθυπουργός στην Ελλάδα, έκανε γνωστή την … Ελλάδα στον κόσμο, «ηθικά συμπεράσματα» στον … «αέρα» της T.V. , υπόδειγμα προς μίμηση, «φάροι για την νεολαία» και άλλα τοιαύτα. Χειροκροτώ αυτά τα, όμως, «λειψά», διότι:
Μόνο ο αθλητισμός είναι προς μίμηση, έπαινο, υπόδειγμα για νέους στην Ελλάδα της … κρίσης … και της μιζέριας; Άλλος … Φάρος πουθενά, ο Πρόεδρος, ο Πρωθυπουργός στην Ελλάδα δεν  τον βλέπουν; Όμως:
Υπήρξε και υπάρχει για τους Νέους ένας άλλος ΦΑΡΟΣ από την Ελλάδα στον κόσμο όλο, η κα Ελένη Αντωνιάδη και ούτε Πρόεδρος, ούτε Πρωθυπουργός, ούτε καν ένας με «κοσμοπολιτισμό» ή «επαρχιωτισμό δήμαρχος» ή «του αντιπροσωπευτικού μας συστήματος» τοπικιστής, εθνικιστής, διεθνιστής, νεοφιλελεύθερος ή παλαιοκρατικιστής δεν βρέθηκε, έστω ένα «φυλλαράκι δάφνης» να της απονείμει δημοσίως ή έστω «εσώκλειστο σε φάκελλο αλληλογραφίας» να της αποστείλει: Για την Κα Ελένη Αντωνιάδη.
Τι είναι, ποια είναι «αυτή», που δεν την ξέρει το πανελλήνιο ή επαρχία της; Καμμιά «παράγκα»  ή Μέγαρο Μαξίμου;
Μεταξύ άλλων και Ολυμπιονίκης ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ.
Και Ολυμπιονίκης ΕΥΕΡΓΕΣΙΩΝ σε Ανθρώπους με ανάγκες σε ΟΛΟ τον κόσμο.
Στα 25 της χρόνια ανακηρύχθηκε «Γυναίκα της χρονιάς», αυτή η ΕΛΛΗΝΙΔΑ, διεθνώς στην Αγγλία, διάκριση που μόνο οι ηλικίας άνω των 50-60 χρόνων Γυναίκες, που είχαν διακριθεί ΔΙΕΘΝΩΣ,  εκέρδιζαν τέτοιο τίτλο. Να καταργήσουμε την Αριστεία; Τι θα απομείνει για μετάλλια σε Ολυμπιακούς των ΠΡΩΤΩΝ;

Μεταξύ ολιγομελούς ομάδας αποτελεί μέλος της NASA από παγκοσμίως επιλεγμένους όχι απλώς ΑΡΙΣΤΟΥΣ αλλά και ιδιοφυείς επιστήμονες στον Πλανήτη.
Είναι στην κυριολεξία ΕΥΕΡΓΕΤΙΔΑ της Ανθρωπότητας, των αδύναμων, των ασθενών της Γης, έχοντας ανακαλύψει τρόπο δημιουργίας τεχνητών Οργάνων Ανθρωπίνου Σώματος προς Μεταμόσχευση. Επιτυχώς ήδη έχει μεταμοσχευθεί «τεχνητός λάρυγγας» σε ασθενή, ΕΠΙΤΥΧΩΣ! Χαρίζει ΖΩΕΣ σε μελλοθανάτους με τη δική της «Επιτυχία ΣΤΟΧΟΥ της».Που σημαίνει, κατάργηση ΕΜΠΟΡΙΑΣ ανθρωπίνων οργάνων, διότι θα επεκτείνει τη δημιουργία και άλλων οργάνων με την ιδιοφυΐα της, την ευεργεσία ανθρωπότητας. Ταξίδευσε σε τέτοια ηλικία «κοπελίτσα» στον Τρίτο Κόσμο για να πολεμήσει εκεί η ΕΛΛΗΝΙΔΑ σημαιοφόρος Ιδεών Της την «εμπορία ανθρώπων» να δώσει Ελπίδα και στην Πράξη να ευεργετήσει όσους έχουν ανάγκη «χωρίς να περιμένουν να πεθάνει διπλανός δότης για να ζήσει ο λήπτης οργάνου». Το φίλαθλο πνεύμα «έλειπε» από την κα Αντωνιάδη στην ευεργεσία ΤΗΣ; Δεν το υπηρέτησε ΚΑΙ Αυτή ως … Φάρος-πρότυπο ΝΕΩΝ; Και μάλιστα με κίνδυνο Ζωής ΤΗΣ στον τρίτο κόσμο

Η κα Ελένη Αντωνιάδη: Απόφοιτη του Πανεπιστημίου μιας Στερεάς σε Επιστήμη Ελλάδας. Στη Λαμία! Από ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ (κι΄όχι… Κεντρικό) Πανεπιστήμιο. Της ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας μας. Με σπουδές – βάσεις της σε Περιφερειακό Πανεπιστήμιο.
Στο Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας «προπονήθηκε» αλλά το … Πανεπιστήμιό ΤΗΣ καταργήθηκε, όπως κατεδαφίστηκε η … «παράγκα στη … Δράμα της … σκοποβολής». Νοιάστηκε ο Πρωθυπουργός, γιατί κατεδάφισαν, μετά την κατεδάφιση, την … «παράγκα»…
(Ελένη Αντωνιάδου: Ευχαριστώ Δημόσια το Πανεπιστήμιο Στερεάς
Χαρήκαμε πολύ με την εξέλιξη του θέματος που ανέδειξε το MAG24, με τη βράβευση της Θεσσαλονικιάς Ελένης Αντωνιάδου, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Στερεάς, ως Γυναίκα της Χρονιάς στον τομέα της Έρευνας, στην Αγγλία. Πολλές εφημερίδες, περιοδικά και ηλεκτρονικά μέσα αναδημοσίευσαν την είδηση πολύ γρήγορα και έτσι έγινε γνωστό στο Πανελλήνιο η επιτυχία αυτή!
Εκτός όμως των προσωπικών επιτυχιών της Ελληνίδας επιστήμονος της NASA, παρατηρήσαμε επίσης την «επιτυχία» από πλευράς ήθους και πνεύματος. Θα το διαπιστώσετε και οι ίδιοι διαβάζοντας την συνέντευξή της στο MAG24.)
Ουδείς ενδιαφέρθηκε για ένα έστω «φύλλο δάφνης» για ΤΕΤΟΙΟ Επίτευγμα και στους … προπονητές Καθηγητές Πανεπιστημίου Στερεάς. Σε τέτοιο «προπονητήριο» στο Πανεπιστήμιο ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας που όμως το … «δολοφόνησαν» χωρίς «σύλληψη» αυτουργών, υποβαθμίζοντας σε «παράρτημα» μια Περιφέρεια στο Κέντρο Ελλάδας, ποιος «νοιάστηκε και γιατί;» «Προπονήθηκε» ΕΔΩ και «πέτυχε Στόχους παγκοσμίως».
Από τη … Λαμία «προπονήθηκε» εδώ και πέτυχε ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ χιλιόμετρα μακρυά, στη NASA στον Τρίτο Κόσμο στόχο ευεργεσίας αδυνάτων  ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Αυτό το όφελος Ανθρωπότητος από Φίλαθλο Πνεύμα ΝΕΑΣ με την Ελληνική Σημαία της χωρίς ένα … «έστω φύλλο δάφνης» από τον … «αντιπροσωπευτικό σύστημα» στην … Ελλάδα…
Η Φωνή μου και πάλι από εδώ όχι μόνο επανειλημμένα δημοσιεύματά μου αλλά ΚΑΙ Αναφορά στις Αρχές, προς την Ολυμπιονίκη από τη ΛΑΜΙΑ, την κα Ελένη Αντωνιάδη.
Να το ΞΕΡΕΙ Εκείνη. Και οι Νέοι μας.
Βραβείο από ΚΑΘΑΡΑΣ Καρδίας, από:
ΚΟΙΝΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΝΟΥ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, που εκφράζει η φωνή μου.
Το ονοματεπώνυμο εδώ του υπογράφοντος σημασία δεν έχει αλλά ο δικός μου ΡΟΛΟΣ του ΠΟΛΙΤΗ έναντι του Προέδρου Ελληνικής Δημοκρατίας (ονοματεπώνυμο άνευ σημασίας) και του Πρωθυπουργού (ονοματεπώνυμο άνευ σημασίας) ΚΑΙ των ΤΟΠΙΚΩΝ Επαρχίας Αρχών, αξιωματούχων, εκπροσώπων πανελληνίως διορισμένων και εκλεγμένων (ονοματεπώνυμά τους άνευ σημασίας, όλοι επώνυμο έχουμε,  ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ έχει σημασία) αλλά με ΠΟΙΑ Εντολή από τον ΛΑΟ να πράττουν ΤΙ; Και να κατεδαφίζουν ΤΙ και ΠΟΙΟΥΣ; Και να αδικούν ποιους; Και καλά ο Πρωθυπουργός «εκ κόμματος» με πολιτικές σκοπιμότητες και «στόχους που σκοποβολεί για τους … νέους…» αλλά ο της Ενότητας ΟΛΩΝ του ΕΘΝΟΥΣ των Ελλήνων ιδιαίτερα των Νέων που διαπρέπουν και προσφέρουν σε ποικίλη Πρόοδο και Ανάπτυξη της Πατρίδας ΟΛΩΝ με «φίλαθλο πνεύμα ΝΕΩΝ» σε επιστήμη σε καινοτομίες άριστα να επιχειρούν με πρωτοβουλίες τους και ταλέντο, να βραβεύει «Κορακάκη» και να ΑΓΝΟΕΙ «Αντωνιάδη»; Ανθ΄ημών … ,με το «παληό»  με το … «νέο»  κάθε Πρωθυπουργού «νέας και παληάς Ελλάδας» θα μπορούσε να ήταν «μεθ΄ημών». Και Κορακάκη και Αντωνιάδη.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ – ΖΗΤΩ από «αρμοδίους»
ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ
Όλη την οικογένεια της κας Ελένης Αντωνιάδη «με τους πρώτους «προπονητές της» στο Πανεπιστήμιο ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας Λέκτορες-καθηγητές της» και να τους ΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ
στα «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΙΑ»
            Ως έναν … άλλο ΦΑΡΟ για τους Νέους μιας Στερεάς και όλης της Ελλάδας για τις Υπηρεσίες ΤΗΣ στην Ανθρωπότητα, να γίνει γνωστό σε ΟΛΗ την Ελλάδα.
            Ως Ολυμπιονίκη σε ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ πολύ μακράν χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά ευρισκόμενους σε ΟΛΟ τον Κόσμο. (Μαζί από εδώ με την υλοποίηση ως θεσμού «της πολιτιστικής πρωτεύουσας των Νέων της Στερεάς Ελλάδας και την εξαγγελία Μνημείου Πρώτων Αμφικτυονιών στην πορεία της Ανθρωπότητας). Από ΕΔΩ τη Λαμία, από ένα Περιφερειακό Πανεπιστήμιο, της Στερεάς Ελλάδας, πήρε γερές βάσεις Επιστήμης και η ιδιοφυΐα της την οδήγησε σε ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ όλης της Ανθρωπότητας, με πολύ κόπο αλλά και κινδύνους.

            Αν ΕΤΣΙ, ή κάποια άλλη βράβευση της δεν γίνει ούτε τώρα, η παράλειψη μετά ταύτα θα είναι «πράξη εχθρική, δια διαρκούς παραλείψεως περιφρόνηση » ΠΡΟΣ πρότυπα άξια μίμησης προς φίλαθλο πνεύμα ΝΕΩΝ που πετυχαίνουν ΣΤΌΧΟΥΣ τους προόδου και Ευεργεσίας προς ΟΛΟΥΣ, ιδιαίτερα προς Ανθρώπους με ανάγκες στα όρια «ζωής τους».

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν:

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν: La Grande Famiglia στην Πετρούπολη.

"Ερώμαι την τέχνην"

"Ερώμαι την τέχνην"
το εικαστικό είναι έργο βραβευμένο του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗ

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!
"ΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΝ του Δημήτρη Ζάχου

Για τα "Αφιερώματα"...:

«ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ»: περιοδικό ουσίας και με πολιτική ανάλυση της ελληνικής, κατά το δυνατόν, πραγματικότητας. Διαφέρει από όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν όχι μόνο γιατί είναι απόλυτα ανεξάρτητο από ιδεολογικές αγκυλώσεις, κομματικές δεσμεύσεις και οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, αλλά και γιατί έχει όλως άλλη οπτική. Γι’ αυτό και είναι πάντα άρρηκτο συνδεδεμένο με τις τέχνες, το Στοχασμό, τις Παροιμίες, την χριστιανική Γραφή, την «θύραθεν παιδεία», δηλαδή την, εκ των πραγμάτων π α γ κ ό σ μ ι α, Ελληνική Γραμματεία...

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

Κατηγορίες

Arthina art culture


designing event> τόπος τέχνης,τοπίο πολιτισμού

http://www.afieromata.gr/2018/09/blog-post_14.html

... ένα εξαιρετικό site για τον πολιτισμό!!!

Δείτε ΕΔΩ: www.os3.gr

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. afieromata.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
-->