Home » » Sex and the Grexit σ΄ ένα πανέμορφο θέατρο (ΘΕΣΠΙΣ) στο Ζεφύρι.

Sex and the Grexit σ΄ ένα πανέμορφο θέατρο (ΘΕΣΠΙΣ) στο Ζεφύρι.


Sex and the Grexit

 Μια ελληνική κωμωδία γεμάτη ανατροπές και χωρίς σεξ…παρακολουθήσαμε πριν λίγες ημέρες σ΄ ένα πανέμορφο θέατρο (ΘΕΣΠΙΣ) στο Ζεφύρι. Καυστικό χιούμορ. Σωστή σάτιρα των πολιτικών πραγμάτων μέσω μια ενδιαφέρουσας συζήτησης μεταξύ φίλων. Οι ηθοποιοί εξαιρετικοί , το σενάριο ελκυστικό.
Πολύ καλή παράσταση από δυό εξαίσιους ηθοποιούς. Ευχαριστούμε την  εξαίρετη  ηθοποιό   υπεύθυνη του θεάτρου  Θεοδώρα Τσέπα  για την υποδοχή και την πρόσκληση. Ρεπορτάζ και Φωτογραφίες  από την ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ -ΣΑΡΔΗ.

   Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση SEX AND THE GREXIT με πρωταγωνιστές τους Τάσο Παλαντζίδη και Σταμάτη Τζελέπη στο φιλόξενο πολυχώρο του θεάτρου ΘΕΣΠιΣ στην οδό Αλαμάνας 26 στο Ζεφύρι.
        Η  υπεύθυνη του θεάτρου ηθοποιός Θεοδώρα Τσέπα διέθεσε το χώρο της προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εν λόγω παράσταση  και επιμελήθηκε όπως σε κάθε της εκδήλωση όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης την οποία το θεατρόφιλο κοινό που την ακολουθεί παντού  έσπευσε να παρακολουθήσει.

    Οι ερμηνείες των Τάσου Παλαντζίδη και Σταμάτη Τζελέπη πραγματικά έξοχες οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές που αποχώρησαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων όχι μόνο για την παράσταση που παρακολούθησαν αλλά και για τη χαρακτηριστική φιλοξενία που ένιωσαν με την υποδοχή που επιφύλασσε για εκείνους η Θεοδώρα Τσέπα την οποία δίκαια χαρακτηρίζουν ως ψυχή του θεάτρου αλλά και κάθε παράστασης που πρωταγωνιστεί. 
       
       Τίμησε όλους τους επισκέπτες στη λήξη της παράστασης απευθύνοντας χαιρετισμό όχι μόνο στους επισήμους αλλά σε όλους ανεξαιρέτως τους θεατές με τον ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο που μόνο εκείνη γνωρίζει.

 Το θέατρο ΘΕΣΠΙΣ αποτελεί κοιτίδα πολιτισμού των βορείων προαστίων της Αττικής όπου ανεβαίνουν τρεις αξιόλογες παραστάσεις εκ των οποίων η μία παιδική που μέσα απο τη σάτιρα και το μουσικοθεατρικό τους ύφος ξεσηκώνουν ευχάριστα αλλά και προβληματίζουν το κοινό για την επώδυνη κατάσταση που τα τελευταία χρόνια βιώνουμε ως χώρα  Οι τιτλοι των παραστάσεων είναι ΄΄Γελάτε γιατί χανόμαστε`` , ΄΄Ένας κόσμος κουλουβάχατα`` και η παιδική παράσταση ΄΄Τα χαμόγελα των αγγέλων``.
        O χώρος του με το ιδιαίτερο λαι ξεχωριστό ύφος του  διατίθεται για πάσης φύσεως κοινωνικές εκδηλώσεις και φυσικά και για θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές,  μουσικά  δρώμενα καθώς και σεμινάρια και ομιλίες. 
Τώρα κάθε παράσταση μπορεί να αποκτήσει στέγη μέσα στο θέατρο ΘΕΣΠΙΣ. Η ηθοποιός Θεοδώρα Τσέπα  έχει επιμεληθεί προσωπικά το χώρο  ο οποίος αποπνέει μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα  που διαπερνά τη ψυχή των επισκεπτών δημιουργώντας τους την επιθυμία να το επισκεφθούν και επόμενη φορά  . 





(Γράφει η Αφροδίτη Δρακοπούλου - Σάρδη)










Γ.ΣΑΡΔΗΣ-Θ. ΤΣΕΠΑ



Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν:

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν: La Grande Famiglia στην Πετρούπολη.

"Ερώμαι την τέχνην"

"Ερώμαι την τέχνην"
το εικαστικό είναι έργο βραβευμένο του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗ

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!
"ΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΝ του Δημήτρη Ζάχου

Για τα "Αφιερώματα"...:

«ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ»: περιοδικό ουσίας και με πολιτική ανάλυση της ελληνικής, κατά το δυνατόν, πραγματικότητας. Διαφέρει από όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν όχι μόνο γιατί είναι απόλυτα ανεξάρτητο από ιδεολογικές αγκυλώσεις, κομματικές δεσμεύσεις και οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, αλλά και γιατί έχει όλως άλλη οπτική. Γι’ αυτό και είναι πάντα άρρηκτο συνδεδεμένο με τις τέχνες, το Στοχασμό, τις Παροιμίες, την χριστιανική Γραφή, την «θύραθεν παιδεία», δηλαδή την, εκ των πραγμάτων π α γ κ ό σ μ ι α, Ελληνική Γραμματεία...

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

Κατηγορίες

Arthina art culture


designing event> τόπος τέχνης,τοπίο πολιτισμού

http://www.afieromata.gr/2018/09/blog-post_14.html

... ένα εξαιρετικό site για τον πολιτισμό!!!

Δείτε ΕΔΩ: www.os3.gr

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. afieromata.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
-->