Home » , » ART WAY γενέθλια, ξεφαντώματα ονόματα και παραλειπόμενα

ART WAY γενέθλια, ξεφαντώματα ονόματα και παραλειπόμενα

ART WAY γενέθλια, ξεφαντώματα, ..ονόματα και … παραλειπόμενα

 «Γιώργος Σάρδης-Αφροδίτη Δρακοπούλου-Σάρδη: Γαλήνιες ψυχές. Απαλλαγμένοι από προκαταλήψεις και μίση. Γενναίοι, ιπποτικοί,  γεμάτοι ευγενικά ιδεαλιστικά συναισθήματα. Ζωτικής σημασίας γι’ αυτούς ο «φιλικός περίγυρος», η δοτικότητα, η ειλικρίνεια και η ικανότητα να πορεύονται με νηφαλιότητα. Γι’ αυτό και τους αγαπάνε τόσοι πολλοί και πολύ»!!!

Τα επτά (7) χρόνια ενεργούς παρουσίας στο χώρο των εικαστικών δράσεων έκλεισε η ομάδα εικαστικών ART WAY της οποίας υπεύθυνος είναι ο εικαστικός- επιμελητής εκθέσεων Γιώργος Σάρδης με τη σύζυγό του (ποιήτρια-φωτογράφο και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων τόσο της ΑRT WAY αλλά και άλλων καλλιτεχνικών φορέων) Αφροδίτη  Δρακοπούλου-Σάρδη.

"ΑΣΜΑΤΑ ΑΘΑΝΑΤΩΝ"
Με την ευκαιρία της επετείου της ομάδας διοργάνωσαν τον ετήσιο χορό τους στο μουσικό μεζεδοπωλείο ΄΄ΑΣΜΑΤΑ ΑΘΑΝΑΤΩΝ``  στην οδό Καποδιστρίου 29 πίσω από τον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά ένα χώρο ζεστό και φιλόξενο όπου οι μαγικές φωνές της Αλεξάνδρας Καρυωτάκη και του συζύγου της Στέλιου Περπινιάδη (γιός του αείμνηστου Βαγγέλη Περπινιάδη ) μας ταξίδεψαν κυριολεκτικά σε εποχές που πάντα θα έχουν ξέχωρη θέση στην καρδιά όλων μας. με άσματα αθάνατα όπως είναι και η επωνυμία του καταστήματος τους.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΧΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΡΙΩΤΑΚΗ
Πλήθος καλλιτεχνών και φίλων του αεικίνητου ζευγαριού  Γιώργου  και Αφροδίτης,  έσπευσαν να παρευρεθούν στην τόσο όμορφη  γιορτή όπου τον πρωτεύοντα ρόλο είχε η τέχνη σε όλες τις μορφές και προεκτάσεις της. Πάντα φιλικοί και πρόσχαροι  άνοιξαν την ζεστή αγκαλιά τους σε  όσους γιόρτασαν μαζί τους.
ΕΥΓΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΕΥΓΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟ!!!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ- ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Τα «αφιερώματα» χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης  έδωσαν το παρόν. Πολλές γνωστές προσωπικότητες τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη εκδήλωση. Διακρίναμε  το δημοσιογράφο κ. Βαγγέλη Παπαδόπουλο με την γλυκύτατη σύζυγο του κ. Λυδία.


 ,   τον δημοσιογράφο συγγραφέα κ. Πάνο Καλουδά με το φωτο-μοντέλο Λευκή Σπανούδη

το μεγάλο συνθέτη των επιτυχών του ελληνικού τραγουδιού Γιώργο  Κριμιζάκη

Επίσης έδωσε το παρόν με την οικογένεια της η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών λόγου και επιστημών Ελλάδος  κ. Νίνα Διακοβασίλη

Β.ΝΤΕΡΝΤΕΡΙΑΝ-Ι.ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Ο Γλύπτης Γ,ΡΟΥΣΣΗΣ με την σύζυγό του Ελένη


 Maya Golova και Hariklia PiTikas.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΧΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΣΕΠΑ

Παρευρέθησαν ακόμη: O υπεύθυνος της ομάδας καλλιτεχνών DAY SEVEN κ. Θωμάς Θεοδωράκης, το φωτομοντέλο με διεθνή καριέρα κ. Λευκή Σπανούδη,  η ηθοποιός Θεοδώρα Τσέπα γνωστή τόσο από την καριέρα της στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο  λατρεμένη σε όλο το θεατρόφιλο κοινό σύζυγο του καταξιωμένου επίσης ηθοποιού-σκηνοθέτη Παύλου Ζήκα ,  ο φιλότεχνος επιχειρηματίας  Μανώλης Βορδώνης και ο εκδότης του Οίκου Όστρια Γιάννης Κοτσαφτόπούλος με τη σύζυγό του Μαίρη Κρίνου.

 Όλοι διασκέδασαν με τη ψυχή τους και γεύτηκαν τα εκλεκτά εδέσματα του μαγαζιού . 
Αποχώρησαν δε όλοι με τις καλύτερες των εντυπώσεων δίνοντας την υπόσχεση για ένα νέο αντάμωμα στο ίδιο χώρο στα όγδοα γενέθλια της ART WAY 

(Περισσότερες φωτογραφίες: στην Αφροδίτη Δρακοπούλου Αργυράκη )


Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν:

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν: La Grande Famiglia στην Πετρούπολη.

"Ερώμαι την τέχνην"

"Ερώμαι την τέχνην"
το εικαστικό είναι έργο βραβευμένο του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗ

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!
"ΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΝ του Δημήτρη Ζάχου

Για τα "Αφιερώματα"...:

«ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ»: περιοδικό ουσίας και με πολιτική ανάλυση της ελληνικής, κατά το δυνατόν, πραγματικότητας. Διαφέρει από όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν όχι μόνο γιατί είναι απόλυτα ανεξάρτητο από ιδεολογικές αγκυλώσεις, κομματικές δεσμεύσεις και οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, αλλά και γιατί έχει όλως άλλη οπτική. Γι’ αυτό και είναι πάντα άρρηκτο συνδεδεμένο με τις τέχνες, το Στοχασμό, τις Παροιμίες, την χριστιανική Γραφή, την «θύραθεν παιδεία», δηλαδή την, εκ των πραγμάτων π α γ κ ό σ μ ι α, Ελληνική Γραμματεία...

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

Κατηγορίες

Arthina art culture


designing event> τόπος τέχνης,τοπίο πολιτισμού

http://www.afieromata.gr/2018/09/blog-post_14.html

... ένα εξαιρετικό site για τον πολιτισμό!!!

Δείτε ΕΔΩ: www.os3.gr

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. afieromata.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
-->