Home » » Ο Αλέξης πλέον απόλυτος κυρίαρχος (Μια επιστολή με χιούμορ από τον Κώστα ......)

Ο Αλέξης πλέον απόλυτος κυρίαρχος (Μια επιστολή με χιούμορ από τον Κώστα ......)


Φίλoι των «αφιερωμάτων»
αναγκάζομαι να σας γράψω γιατί κάποια πράγματα πρέπει να ειπωθούν και παρακαλώ για την δημοσίευσή τους. Δεν μπορώ άλλο να ακούω ανοησίες του στυλ «μας πούλησε ο Τσίπρας, μας κορόιδεψε» κτλ. Αποκαλύπτω βέβαια το μυστικό σχέδιο του μεγάλου μας ηγέτη Αλέξη, αλλά τι να κάνω; Να αφήσω να αλωνίζουν κάτι γατάκια σαν τον Ηλία, τον Άρη και τους υπόλοιπους που σταυρώνουν τον μπαρουτοκαπνισμένο Αλέξη, αμέσως μετά την μεγάλη μάχη που έδωσε για εμάς και τους πήρε τα σώβρακα των Ευρωπαίων; Ε όχι λοιπόν, θα πω μόνο αλήθειες που λέει κι ο ηγέτης μας:

Ο Αλέξης λοιπόν ήξερε πως είχε απέναντί του όλους τους Ευρωναζίδες που ήθελαν το κεφάλι του επί πίνακι.
Αυτοί μες την Ελλάδα είχανε τους υποτακτικούς τους Σαμαροβενιζελοθοδωράκηδες και τα κανάλια των ολιγαρχών για να τους κάνουν την δουλειά.
Δύσκολα τα πράγματα. Έπρεπε να σκεφτεί κάτι πραγματικά σατανικό για να τα καταφέρει να βγάλει την πατρίδα από το αδιέξοδο. Και το σκέφτηκε. θα το πω τηλεγραφικά γιατί βαριέμαι να εξηγώ σε χάπατα που λες κι εσύ.
1ον. Υπογράφει το 3ο και χειρότερο μνημόνιο, οι Ευρωπαίοι αρχίζουν να τον βλέπουν με συμπάθεια.
2ον Έρχεται πίσω και αρχίζει τα τρομοκρατικά, » αν δεν υπέγραφα θα πηγαίναμε στη δραχμή που είναι η άβυσσος» κτλ, τα κανάλια τον ολιγαρχών τον προσφωνούν ηγέτη.
3ον Πάει στη βουλή και κατακεραυνώνει τους συντρόφους που διαφωνούν, ενώ χαριεντίζεται με τους γερμανοτσολιάδες. Οι Σαμαροβενιζελοθοδωράκηδες -άτυπα και με βαριά καρδιά- τον αναγνωρίζουν για αρχηγό και τον στηρίζουν. Κάτι αρχίζουν να ψιλιάζονται αλλά δεν λένε τίποτα γιατί τα αφεντικά, τους έχουν πει να βάλουν πλάτη.
Απο εδώ και πέρα ακολουθούν τα εξής:
Ξεκινάει η εφαρμογή του μνημονίου.
Με κάθε ξεπούλημα Ελληνικής γης και επιχείρησης, η Μέρκελ τον γουστάρει περισσότερο.
Με κάθε νέο που φεύγει μετανάστης, ο Γιούνγκερ πίνει ένα ποτήρι στην υγειά του.
Με κάθε χίλιους καινούργιους ανέργους, ο Ντάισεμπλουμ φτιάχνει τη περμανάντ του και ονειρεύεται ρομαντικές βραδιές με τον Φίλη.
Με κάθε χίλια νέα λουκέτα σε μικρές επιχειρήσεις, ο Σουλτς ξεχνάει τον Σταύρακα και θέλει για νέο σκυλάκι του τον Παππά.
Με κάθε ανοιγμένο κεφάλι από τα MAT του δημοκράτη Πανούση, οι δημοσκοπήσεις του δίνουν 80% και τα κανάλια ανεβάζουν τον Αλέξη τόσο ώστε να τον προτείνουν για πρόεδρο της σοσιαλιαστικής διεθνούς.
Έτσι, τα αφεντικά αντιλαμβάνονται πως δεν χρειάζονται άλλο τα έως τώρα σκυλάκια τους και τους πετάνε στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.
Ο Αλέξης πλέον απόλυτος κυρίαρχος, ξαμολάει τους Λαφαζαναίους «που κάνουν τις κότες τώρα βάση σχεδίου» και ανακαταλαμβάνουν ότι ξεπουλήθηκε, τις τράπεζες, τα κανάλια, νομισματοκοπείο κτλ, τραβάει μια στάση πληρωμών, διαλύει την ΕΕ, τις αγορές και όλο τον καπιταλισμό γενικώς.
Την συνέχεια δεν την γράφω, ακόμη και τα χάπατα καταλαβαίνουν πλέον το σχέδιο του ΗΓΕΤΗ.
Λίγη υπομονή μόνο ρε παιδιά και θα δείτε.
Χαιρετισμούς
Κώστας
Υ.Γ. Συγκλονιστική η ομιλία της Ζωής στη Βουλή την Κυριακή, αλλά δεν την εννοούσε, αλλιώς έπρεπε να πει, μάγκες μας πούλησαν όλοι, ελάτε να φτιάξουμε ένα μπλοκ απέναντί τους για να τους πη….με
Υ.Σ 2 Ταπεινή μου γνώμη, Παιδιά δυναμώστε το ΕΠΑΜ, δυναμώστε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή όποιο άλλο γνήσιο λαϊκό κίνημα θέλετε, και να ενωθούμε κι εμείς σ” ένα μπλοκ στη βάση κάποιων κοινών προταγμάτων. Γιατί οι άλλοι έχουν κάνει 5 χρόνια τώρα ένα μπλοκ οδοστρωτήρα, μας βρίσκουν σκόρπιους και μας ισοπεδώνουν. Είναι θέμα επιβίωσης πλέον.

(Αγαπητέ Κώστα, κι όμως υπάρχουν ακόμα κάποιοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ που νομίζουν πως όλα αυτά -και το Μνημόνιο- είναι κόλπο του Αλέξη Τσίπρα. Ε βέβαια, είναι δύσκολο να αποδεχτείς αμέσως τέτοια απατεωνιά. Αλλά θα καταλάβουν κι αυτοί. Λίγο πιο αργά από τους υπόλοιπους, αλλά θα καταλάβουν. Μην ανησυχείς, θα ενωθούμε αναγκαστικά. Το Μνημόνιο δεν μπορεί να εφαρμοστεί, οι πολίτες δεν έχουν πια χρήματα, ο Τσίπρας παχαίνει διαρκώς και αρχίζει να μοιάζει του Κώστα Καραμανλή, οπότε θα πάρουμε φαλάγγι και τους ολιγάρχες και το πολιτικό ζόμπι τους. Να είσαι καλά.)

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν:

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν: La Grande Famiglia στην Πετρούπολη.

"Ερώμαι την τέχνην"

"Ερώμαι την τέχνην"
το εικαστικό είναι έργο βραβευμένο του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗ

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!
"ΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΝ του Δημήτρη Ζάχου

Για τα "Αφιερώματα"...:

«ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ»: περιοδικό ουσίας και με πολιτική ανάλυση της ελληνικής, κατά το δυνατόν, πραγματικότητας. Διαφέρει από όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν όχι μόνο γιατί είναι απόλυτα ανεξάρτητο από ιδεολογικές αγκυλώσεις, κομματικές δεσμεύσεις και οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, αλλά και γιατί έχει όλως άλλη οπτική. Γι’ αυτό και είναι πάντα άρρηκτο συνδεδεμένο με τις τέχνες, το Στοχασμό, τις Παροιμίες, την χριστιανική Γραφή, την «θύραθεν παιδεία», δηλαδή την, εκ των πραγμάτων π α γ κ ό σ μ ι α, Ελληνική Γραμματεία...

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

Κατηγορίες

Arthina art culture


designing event> τόπος τέχνης,τοπίο πολιτισμού

http://www.afieromata.gr/2018/09/blog-post_14.html

... ένα εξαιρετικό site για τον πολιτισμό!!!

Δείτε ΕΔΩ: www.os3.gr

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. afieromata.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
-->