Home » » Ο Γιώργος Καστρούνης περπατά στις ρωγμές του χρόνου, στα όρια των ονείρων....

Ο Γιώργος Καστρούνης περπατά στις ρωγμές του χρόνου, στα όρια των ονείρων....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ

ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-Η Κόκκινη Συλλογή

Έγινε με μεγάλη επιτυχία η 6η Θεατρική Παράσταση-Παρουσίαση του καινούριου  βιβλίου,του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗ, «ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-Η Κόκκινη Συλλογή» από τις Εκδόσεις ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ. Ήταν   ένα μοναδικό ταξίδι αναζήτησης στα απόκρυφα συναισθήματα του ερωτικού πάθους, στα ενδόμυχα της ανθρώπινης ψυχής, στην αθέατη πλευρά της ανθρώπινης σκέψης…

Την εκδήλωση  οργάνωσε η ART SELECTED WORKS και έγινε στο ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, Πλατεία Κολωνακίου 2, Αθήνα, την  Παρασκευή, 05/06, και ώρα 8 μ.μ.

Επηρεασμένος ο συγγραφέας από την θεατρική του παιδεία και την αγάπη του για το θέατρο, τα κείμενα του βιβλίου, που έχουν μια «θεατρικότητα» «παίχτηκαν»  μπροστά στο κοινό, από τον ίδιο  και την ηθοποιό, Μαρία Συμεών, σαν να αποτελούσαν απόσπάσματα ενός μονόπρακτου ή ενός θεατρικού σκετς. Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση. 


Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά. Όλοι τους ήταν καταπληκτικοί: ΕΜΥ ΤΖΩΑΝΝΟΥ - ΣΟΦΙΑ ΣΤΡΕΖΟΥ-, ΜΑΡΙΑ ΣΥΜΕΩΝ @ ο συγγραφέας ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ .


Τα «αφιερώματα» χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης στέλνουν τα συγχαρητήριά τους στον συγγραφέα και ευχές για ένα πολύ καλό ταξίδι στο νέο πόνημά του.


Οι συντελεστές της εκδήλωσης:
Συντονίστρια της Εκδήλωσης: ΡΟΥΛΑ PAPPAS ΤΣΙΩΤΑ
Πρόλογος και απαγγελία: ΕΜΥ ΤΖΩΑΝΝΟΥ
Ομιλήτρια: ΣΟΦΙΑ ΣΤΡΕΖΟΥ,
Θεατρική απόδοση κειμένων: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ & ΜΑΡΙΑ ΣΥΜΕΩΝ

Ρεπορτάζ – φωτορεπορτάζ: Nataliya Tori


Ο Ηθοποιός-Σκηνοθέτης ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΛΕΚΗΣ ΕΓΡΑΨΕ:Ο  «Ο Γιώργος Καστρουνής καταφέρνει στα «Μυστικά Γυναικών - Η Κόκκινη Συλλογή», από τις Εκδόσεις ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ, να εισχωρήσει σ' αυτό τον τόσο άγνωστο αλλά και τόσο μαγικό κόσμο των γυναικών, να εξερευνήσει τις σκέψεις και τα όνειρά τους, τον παράδεισο και την κόλαση της ψυχής τους, τους πόθους και τα πάθη τους, την αλήθεια και το ψέμα τους, τους φόβους και τις προσδοκίες τους. Και το κάνει με λαχτάρα προς τη γυναίκα, με αγάπη προς τον άνθρωπο που αναζητά απαντήσεις στα αιώνια ερωτήματά του, περπατώντας στις ρωγμές του χρόνου, στα όρια των ονείρων.»

Νίκος Βερλέκης
-------------------------------------------------------------------------------

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
-------------------------------------------------------------------------------

Το ατέρμονο παιχνίδι εξουσίας και η συναισθηματική διελκυστίνδα ανάμεσα στα δύο φύλα, οι ατελέσφοροι έρωτες, τα ασίγαστα πάθη και οι ανεκπλήρωτες προσδοκίες είναι μερικά μόνο από τα θέματα που πραγματεύεται το πρώτο βιβλίο-λεύκωμα «Μυστικά Γυναικών - Η Κόκκινη Συλλογή» (από τις Εκδόσεις ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ) του Γιώργου Καστρουνή.

Ζευγάρια που ερωτεύονται, πλήττουν ή διαπληκτίζονται. Άνθρωποι που διεκδικούν πόντους στο αιώνιο παιχνίδι εξουσίας των δύο φύλων, διασταυρώνουν τα ξίφη τους επί χάρτου στο νέο βιβλίο του συγγραφέα. Άντρες και γυναίκες συζητούν και πράττουν, πότε με διάθεση χιουμοριστική και πότε με διάθεση φιλοσοφική, χωρίς σεμνοτυφία αλλά με συναίσθημα, χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Πόλεμος ή συμφιλίωση, συναίνεση ή σύγκρουση;... Εσείς θα κρίνετε, μόλις το διαβάσετε!...

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ & ΕΚΔΟΤΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗ:

Ο Γιώργος Καστρουνής γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες (Bachelor of Arts) στην Αγγλία στο Kingston University. Στη συνέχεια ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά (Master of Arts) στο London School of Economics στην Αγγλία και στο New School for Social Research της Νέας Υόρκης. Η αγάπη του όμως για το θέατρο τον ώθησε να σπουδάσει Υποκριτική και Σκηνοθεσία στο American Academy of Dramatic Arts στη Νέα Υόρκη. Συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Ντακότα (North Dakota State University) στην Αμερική, όπου και απέκτησε το πτυχίο Master of Arts στις Θεατρικές Τέχνες.

Η ενασχόλησή του με τη συγγραφή και το θέατρο άρχισε το 1981. Κείμενά του έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς σε εφημερίδες και λογοτεχνικά περιοδικά. Το 2008 εξέδωσε ένα λεύκωμα / gift book («ΕΡΑΣΤΕΣ - Ιστορίες και Εικόνες») με τις Εκδόσεις Καλέντη, και το 2010 και το 2012 εξέδωσε δυο βιβλία-ημερολόγια για το 2011 και το 2013, αντίστοιχα, με τις Εκδόσεις Κοντύλι και με τίτλο «ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ». Επιπλέον, έχει γράψει θεατρικά έργα τα οποία έχουν παιχτεί από πανεπιστημιακές θεατρικές ομάδες καθώς και από ερασιτεχνικούς και επαγγελματικούς θιάσους στην Αμερική και στην Ελλάδα. Έχει επίσης συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις ως ηθοποιός και ως σκηνοθέτης, και σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές ως ηθοποιός.

Από το 1992, είναι διευθυντής του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ» (
www.amfitheatron.gr & σελίδα στο Facebook:www.facebook.com/amfitheatroxenesglosses) με παραρτήματα στον Πειραιά και στην Καισαριανή. Το 2009 πραγματοποίησε ένα όνειρο ζωής. Δημιούργησε τη Θεατρική Σκηνή «ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ» (www.amfitheatrikiskini.gr & σελίδα στο Facebook: www.facebook.com/amfitheatrotheatrikiskini) για παιδιά και ενήλικες, επίσης στον Πειραιά και στην Καισαριανή. Τέλος, το 2014, ίδρυσε τον δικό του εκδοτικό οίκο, Εκδόσεις ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ (σελίδα στο Facebook: www.facebook.com/georgekastrounissygrafeasekdotis).
Τα «Μυστικά Γυναικών - Η Κόκκινη Συλλογή» είναι το πρώτο βιβλίο που εκδίδει με τις δικές του εκδόσεις.

http://now24.gr/o-giorgos-kastrounis-exomologite-sti-singrafea-meri-gkaziani/

ISBN 978-960-93-6449-2 |Γιώργος Καστρουνής, ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - Η Κόκκινη Συλλογή |Πρώτη έκδοση 2014
© Εκδόσεις Αμφιθέατρο 2014 | τηλ. 210 411 4650, 210 413 0996 |e-mail: gekelk@hotmail.com |
www.amfitheatron.gr www.facebook.com/georgekastrounissygrafeasekdotis | Σχεδιασμός Έκδοσης: Ελπίδα Χατζηκωνσταντή elpidaCh@gmail.com Επιμέλεια - Διόρθωση: Συλβί Ρηγοπούλου esperides2@gmail.com | Εκτύπωση - Βιβλιοδεσία Λυχνία Α.Ε. www.lyhnia.com Φωτογραφία εξωφύλλου: ©Alina Cardiae/ Photography/shutterstock.com

Πληροφορίες - επικοινωνία
Γιώργος Καστρουνής
τηλ 6944-386730, 210- 4114650, 210- 4130996
e-mail gekelk@hotmail.com

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν:

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν: La Grande Famiglia στην Πετρούπολη.

"Ερώμαι την τέχνην"

"Ερώμαι την τέχνην"
το εικαστικό είναι έργο βραβευμένο του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗ

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!
"ΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΝ του Δημήτρη Ζάχου

Για τα "Αφιερώματα"...:

«ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ»: περιοδικό ουσίας και με πολιτική ανάλυση της ελληνικής, κατά το δυνατόν, πραγματικότητας. Διαφέρει από όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν όχι μόνο γιατί είναι απόλυτα ανεξάρτητο από ιδεολογικές αγκυλώσεις, κομματικές δεσμεύσεις και οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, αλλά και γιατί έχει όλως άλλη οπτική. Γι’ αυτό και είναι πάντα άρρηκτο συνδεδεμένο με τις τέχνες, το Στοχασμό, τις Παροιμίες, την χριστιανική Γραφή, την «θύραθεν παιδεία», δηλαδή την, εκ των πραγμάτων π α γ κ ό σ μ ι α, Ελληνική Γραμματεία...

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

Κατηγορίες

Arthina art culture


designing event> τόπος τέχνης,τοπίο πολιτισμού

http://www.afieromata.gr/2018/09/blog-post_14.html

... ένα εξαιρετικό site για τον πολιτισμό!!!

Δείτε ΕΔΩ: www.os3.gr

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. afieromata.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
-->