Home » » ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ: Ξεσπά -κατά κάποιο τρόπο" ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΧΟΣ

ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ: Ξεσπά -κατά κάποιο τρόπο" ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΧΟΣ


Ένας "άλλος" Ζάχος  ΞΕΣΠΑ!!!

Η παγκόσμια ισορροπία έχει αλλάξει δραματικά και προς το καλύτερο από το 1991.
Οι USA απέτυχαν παταγωδώς να υποτάξουν και να διαλύσουν την Ρωσική ομοσπονδία του μεθύστακα πληρωμένου ηλίθιου Γιέλτσιν μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης από τον pizza Hut Γκορμπατσώφ. Αυτό έγινε, διότι πίστεψαν ότι ήσαν πια παγκόσμιοι κυρίαρχοι, και δεν το προσπάθησαν όσο έπρεπε και αυτό φαίνεται από αυτό που έκαναν στο ΙΡΑΚ και στην ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ, πράξεις και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας μη δίνοντας προκλητικά λογαριασμό σε κανένα ούτε καν στον ΟΗΕ, φαντάζεστε τον κόσμο κάτω από μια ανεξέλεγκτη ηγεμονία των Αμερικανών !!!!!
Σήμερα η Ρωσία η Κίνα και η Ινδία και από την άλλη μεριά η Βραζιλία και σύντομα η Αργεντινή έχουν βάλει ένα τέλος στις αυταπάτες των Αμερικανών. Οι Αμερικανοί, ναι κινδυνεύουν ακόμα και από μια πυρηνική επίθεση της Β.Κορέας και του τρελού της !!!!
Οι Αμερικανοί πότε δεν είδαν με καλό μάτι την EU γιαυτό και έπεισαν τους Άγγλους να συμμετάσχουν με σκοπό την διάλυσή της εν ευθέτω χρόνω, αν δεν κατάφερναν να την πάρουν με το μέρος τους ενάντια στην Ρωσία. Τελευταία προσπάθεια τους σήμερα είναι να την διαλύσουν με την δικαιολογία ότι η ενεργειακή της εξάρτηση από την Ρωσία είναι επικίνδυνη σε βάθος χρόνου για όλο τον "ελεύθερο κόσμο "
Χρόνια τώρα προσπαθούν μέσα από το ΝΑΤΟ να περικυκλώσουν την Ρωσία, να την πνίξουν και να την εκμηδενίσουν σαν αντίπαλο δέος. Γι αυτό το σκοπό προσπαθούν να διαλύσουν την Ευρώπη είτε βομβαρδίζοντας την Βόρεια Αφρική και στέλνοντας εκατομμύρια κολασμένων ψυχών στον Νότο, είτε και θα το δούμε σύντομα, στέλνοντας εκατομμύρια Ουκρανών σε άθλιες συνθήκες στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη.
Με το Φασιστικό πληρωμένο πραξικόπημα στην Ουκρανία, προσπάθησαν να φτάσουν έξω από την πόρτα της Ρωσίας με ότι αυτό συνεπάγεται, να σταματήσουν την ροή αερίου της Ρωσίας στην Ουκρανία αφενός ( πλήρωνε πολύ χαμηλό τίμημα) αλλά και στην Κεντρική Ευρώπη και ταυτόχρονα με το ζόρι να βάλουν τους Ευρωπαίους να εισάγουν το δικό τους σχιστολιθικό σε διπλάσια τιμή.
Από τους Σουνίτες Καταριανούς προσπάθησαν να φέρουν αέριο στην Ευρώπη...αλλά το εμπόδιο ήταν ο Άσαντ και να τι έκαναν εδώ και 4 χρόνια στον δύσμοιρο λαό του.
Εμπόδισαν και έριξαν τις κυβερνήσεις Βουλγαρίας Ελλάδας και Ιταλίας για τον παλαιό αγωγό από την Ρωσία....και προσπαθούν να το κάνουν με ένα άλλο αγωγό δικών τους συμφερόντων από Αζερμπαϊτζάν Γεωργία Τουρκία Βουλγαρία και Ρουμανία.
Στον νέο αγωγό της Ρωσίας μέσω Τουρκίας Ελλάδας Σκοπίων Σερβίας άρχισαν τα σαμποτάζ...τα χθεσινά γεγονότα στο Κουμάνοβο με πληρωμένους Κοσοβάρους το αποδεικνύουν.Περιμένουμε και γεγονότα στην Ελλάδα σαν αυτά που αντιμετώπισε η κυβέρνηση Καραμανλή ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ
Η Ρωσία δεν μένει με άδεια χέρια αμύνεται και μάλιστα αξιοθαύμαστα και στην Ουκρανία στην Αίγυπτο αλλά και στην Συρία, αν μάλιστα είχε εκτός από τις διευκολύνσεις του Αναστασιάδη στην Κύπρο και ένα σταθερό αγκυροβόλιο στο νησί θα ήταν ακόμα καλύτερα.
Το Σιιτικό ΙΡΑΝ φόβος και τρόμος των Αμερικανών, θέλει συμμαχία με Ρωσία Κίνα Ινδία, αν ξεπεραστεί δε η εμμονή και το μίσος του εναντίον του Ισραήλ τότε θα αλλάξουν πάρα πολλά στην παγκόσμια σκακιέρα. Σήμερα φοβίζει και τους Αμερικανούς καθώς κυριαρχεί στον Λίβανο με την Χεσμπολάχ και τρομοκρατεί την Τουρκία που θέλει να επιτεθεί στην Συρία. Τα γεγονότα στην Υεμένη είναι απάντηση των Ρώσων και Ιρανών στους Σαουδάραβες και Καταριανούς φιλαράκια των Αμερικάνων.
ΠΑΝΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΠΟΧΗ που ο γραμματέας οικονομικών της Αμερικανικής κυβέρνησης πήγαινε κάθε εβδομάδα με 100 Bonds των 500.000.000 $ στην ιδιωτική FEDERAL BANK και έπαιρνε αντίστοιχα πράσινα χαρτάκια μικρότερου μεγέθους για να αγοράζει δουλειά και μόχθο σκληρά εργαζομένων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο...
Η Αμερική θα πρέπει να ξανά εφεύρει την εργασία....διότι αποδείχθηκε γυμνή σαν τον βασιλιά του παραμυθιού..τέρμα οι νταβατζήδες, οι γκανιότες, και ο εκφοβισμός με πόλεμο των λαών όλης της γης.
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ που σκόπιμα κρατιέται σε μια μεσαιωνική παραπληροφόρηση, να τα έχει υπόψιν του...
Β.Ζ

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν:

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν: La Grande Famiglia στην Πετρούπολη.

"Ερώμαι την τέχνην"

"Ερώμαι την τέχνην"
το εικαστικό είναι έργο βραβευμένο του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗ

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!
"ΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΝ του Δημήτρη Ζάχου

Για τα "Αφιερώματα"...:

«ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ»: περιοδικό ουσίας και με πολιτική ανάλυση της ελληνικής, κατά το δυνατόν, πραγματικότητας. Διαφέρει από όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν όχι μόνο γιατί είναι απόλυτα ανεξάρτητο από ιδεολογικές αγκυλώσεις, κομματικές δεσμεύσεις και οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, αλλά και γιατί έχει όλως άλλη οπτική. Γι’ αυτό και είναι πάντα άρρηκτο συνδεδεμένο με τις τέχνες, το Στοχασμό, τις Παροιμίες, την χριστιανική Γραφή, την «θύραθεν παιδεία», δηλαδή την, εκ των πραγμάτων π α γ κ ό σ μ ι α, Ελληνική Γραμματεία...

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

Κατηγορίες

Arthina art culture


designing event> τόπος τέχνης,τοπίο πολιτισμού

http://www.afieromata.gr/2018/09/blog-post_14.html

... ένα εξαιρετικό site για τον πολιτισμό!!!

Δείτε ΕΔΩ: www.os3.gr

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. afieromata.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
-->