Home » » Λετς ΝΤΟΥ it Greece στον Διάκο της πλατείας ... ΛΑΟΥ « Ας το κάνουμε Ελλάδα »

Λετς ΝΤΟΥ it Greece στον Διάκο της πλατείας ... ΛΑΟΥ « Ας το κάνουμε Ελλάδα »
Λετς  ΝΤΟΥ  it  Greeceστον Διάκο της πλατείας ... ΛΑΟΥ

« Ας το κάνουμε  Ελλάδα »                                                          ΓΙΩΡΓΟΥ   ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ


          Για το “Let's do it” ΕΠΡΑΞΑ ως Πολίτης αφού πριν έγραψα στον Τύπο και αναφέρθηκα στις Αρχές . Κυρίως για το Μνημείο στον Ιερό Τόπο Μαρτυρίου του Αγίου του ΕΘΝΟΥΣ «στα στενά» μιας πλατείας ΛΑΟΥ. Απάντηση ακόμα δεν πήρα και για τα «σκουπίδια λαού στην πλατεία του ΔΗΜΟΥ».
          ΠΡΟΣΦΕΡΑ στον ΔΗΜΟ τη δαπάνη ευπρεπισμού του Μνημείου Του και κυρίως να τοποθετηθεί επιτέλους μια κλειδαριά στη δίφυλλη πόρτα που τη κρατάει μια αλυσίδα και εξέχει μια ... βίδα από την κλειδαρότρυπα στη ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΗ πόρτα, « μιας πόρτας μνήμης ερειπίου ». Και να βαφτούν οι ΣΚΟΥΡΙΕΣ στα κάγκελα του τοιχείου. Έστω “εντός ενός ... ντού” στο Let's do it Greece κι' όχι ΜΕ το «εγώ Γραικός γεννήθηκα » και «για δες καιρό που διάλεξε» στη ΓΛΩΣΣΑ ενός Έθνους ΗΡΩΩΝ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ( και θρησκείας )του Κόσμου.
           Για τον Άγιο του Έθνους μαζί με τη Σημαία στη δίφυλλη πόρτα που αναπόσπαστο Σύμβολο Της έχει τον ΣΤΑΥΡΟ για την Πατρίδα και « του Χριστού την Πίστη την Αγία » ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ βαφή « Μέρες που .... έρχονται ... » να ντύσει η Μνήμη τα κάγκελα και την πόρτα Εισόδου σε Μνημείο ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ(ή έστω ενός ... κάποιου από τα Έθνη στη χώρα μας).
          Να το ΞΑΝΑζητώ πόσα χρόνια από εκπροσώπους  και αξιωματούχους «πρώην , νυν και αεί »του ΕΘΝΟΥΣ και του ΔΗΜΟΥ; Εκτός και αν αφήσουμε τις πλατείες των Δήμων «και καθαρίσουμε τα όρη και φαράγγια» γιατί έτσι μας είπαν σε διεθνή γλώσσα και όχι στα επαρχιώτικα ελληνικά .
          Από την Πρωτεύουσα της Περιφέρειας των ΣτερεοΕλλήνων άλλο καλύτερο στα ... « Let's ΝΤΟΥ Greece » δεν έχω να προσφέρω ως Πολίτης στις προσκλήσεις εκλεγμένων και διορισμένων αξιωματούχων σε ... «ντου ιτ … γκριιιισ» της πολιτικής ζωής τοπικώς και πανελληνίως που ανακάλυψαν προσφάτως  μετεκλογικώς και ότι ... η θέση της Greece στο χάρτη « όλως συμπτωματικά» παραμένει στην .... ίδια θέση στην Μεσόγειο , το Αιγαίο , τα Βαλκάνια και Πολιτικά στην ΕΥΡΩΠΗ της... ΔΥΣΗΣ. Αλλά (όχι τυχαίως) ... ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ με την ΙΔΙΑ Γλώσσα και πριν και μ.Χ. ( μετά Χριστόν ) του ΙΔΙΟΥ Έθνους.

          Αναγκαστικά προσφέρων τη φυσική παρουσία μου «εθελοντισμού» στη χώρα της ... «γκριιισ 2015» με προσκλητήρια όλων των εκπροσώπων σε « ολοκληρωτικό καθαρισμό» της Πατρίδας μου , In Greece  25/04/2015 .

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν:

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν: La Grande Famiglia στην Πετρούπολη.

"Ερώμαι την τέχνην"

"Ερώμαι την τέχνην"
το εικαστικό είναι έργο βραβευμένο του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗ

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!
"ΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΝ του Δημήτρη Ζάχου

Για τα "Αφιερώματα"...:

«ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ»: περιοδικό ουσίας και με πολιτική ανάλυση της ελληνικής, κατά το δυνατόν, πραγματικότητας. Διαφέρει από όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν όχι μόνο γιατί είναι απόλυτα ανεξάρτητο από ιδεολογικές αγκυλώσεις, κομματικές δεσμεύσεις και οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, αλλά και γιατί έχει όλως άλλη οπτική. Γι’ αυτό και είναι πάντα άρρηκτο συνδεδεμένο με τις τέχνες, το Στοχασμό, τις Παροιμίες, την χριστιανική Γραφή, την «θύραθεν παιδεία», δηλαδή την, εκ των πραγμάτων π α γ κ ό σ μ ι α, Ελληνική Γραμματεία...

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

Κατηγορίες

Arthina art culture


designing event> τόπος τέχνης,τοπίο πολιτισμού

http://www.afieromata.gr/2018/09/blog-post_14.html

... ένα εξαιρετικό site για τον πολιτισμό!!!

Δείτε ΕΔΩ: www.os3.gr

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. afieromata.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
-->