Home » , » «Κοινωνία εν δράσει» στην Πετρούπολη

«Κοινωνία εν δράσει» στην Πετρούπολη

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

 ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Το περιοδικό μας «ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ» υποστηρίζει τη δράση του Συλλόγου «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» (Σύλλογος με κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο) και σας καλεί να στηρίξετε με την παρουσία σας, τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα: «Μια οικογένεια χωρίς ελπίδα και ένας κόσμος χωρίς φάτνη: Το αδιέξοδο των εορτών»                                            Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» πιστεύει πως είναι ώρα για  να δεχθούμε τον Χριστό ως Υιό του Θεού  και Λυτρωτή, ως καθοδηγητή της  ζωής μας, των συμπεριφορών μας προς τους συνανθρώπους μας, των πράξεων και των ενεργειών μας.                                                          Πιστεύει  ακόμα στο σεβασμό, στις αξίες του ήθους, της τιμής και της αξιοπρέπειας και σεβασμό στην ίδια την έννοια της οικογένειας.                                                                                  Πιστεύει πως ο χώρος της οικογένειας είναι τόσο ιερός, ώστε κάθε απόπειρα αλλοτριώσεώς της προσλαμβάνει τις διαστάσεις ιεροσυλίας.  



Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ο Πατήρ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΦΙΝΑΣ* (Θεολόγος – ψυχοθεραπευτής).
Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014                                                                                        
Ώρα 19.30                                                                                                                                           

Χώρος εκδηλώσεων 1ου ΕΠΑΛ Πετρούπολης Βούτσαλη 2 και Κωνσταντινουπόλεως Πετρούπολη

*Ο π. Σταύρος Κοφινάς γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στις ΗΠΑ. Μετά τις θεολογικές του σπουδές, εκπόνησε το διδακτορικό του στην κλινική ψυχοθεραπεία και ποιμαντική ψυχιατρική μέριμνα. Ζει στην Ελλάδα από το 1976. Από το 1996 λειτουργεί στην Ιερά Μονή του Οσίου Μελετίου Κιθαιρώνος (Ι. Μητρόπολη Μεγάρων και Σαλαμίνος). Έχει μεγάλη πείρα ως ψυχοθεραπευτής και ασχολείται ιδιαίτερα με θέματα που σχετίζονται με την ποιμαντική. Είναι Συντονιστής του Δικτύου του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την Ποιμαντική Διακονία στο Χώρο της Υγείας. Στα πλαίσια της διακονίας του έχει συντονίσει πολλές ψυχοθεραπευτικές ομάδες, ιδιαίτερα για ζευγάρια, γονείς και νέους. Έχει οργανώσει και λάβει μέρος σε πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για κληρικούς, ιατρούς, νοσηλεύτριες και κοινωνικούς λειτουργούς. Παράλληλα, είναι γνωστός για το συγγραφικό του έργο σε τομείς ψυχολογίας και ποιμαντικής.

    *                                                                                             

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν:

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν: La Grande Famiglia στην Πετρούπολη.

"Ερώμαι την τέχνην"

"Ερώμαι την τέχνην"
το εικαστικό είναι έργο βραβευμένο του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗ

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!
"ΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΝ του Δημήτρη Ζάχου

Για τα "Αφιερώματα"...:

«ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ»: περιοδικό ουσίας και με πολιτική ανάλυση της ελληνικής, κατά το δυνατόν, πραγματικότητας. Διαφέρει από όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν όχι μόνο γιατί είναι απόλυτα ανεξάρτητο από ιδεολογικές αγκυλώσεις, κομματικές δεσμεύσεις και οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, αλλά και γιατί έχει όλως άλλη οπτική. Γι’ αυτό και είναι πάντα άρρηκτο συνδεδεμένο με τις τέχνες, το Στοχασμό, τις Παροιμίες, την χριστιανική Γραφή, την «θύραθεν παιδεία», δηλαδή την, εκ των πραγμάτων π α γ κ ό σ μ ι α, Ελληνική Γραμματεία...

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

Κατηγορίες

Arthina art culture


designing event> τόπος τέχνης,τοπίο πολιτισμού

http://www.afieromata.gr/2018/09/blog-post_14.html

... ένα εξαιρετικό site για τον πολιτισμό!!!

Δείτε ΕΔΩ: www.os3.gr

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. afieromata.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
-->