Home » , , » Την Κυριακή η πρώτη συναυλία της μουσικής μπάντας Grand Royal στο Έλιον !

Την Κυριακή η πρώτη συναυλία της μουσικής μπάντας Grand Royal στο Έλιον !



ΧΩΡΟΣ. Έλιον
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. Ψυρρή, Αγαθάρχου 5
ΠΟΛΗ. Athens, Greece
ΩΡΑ. 21:00
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ. 7 ευρώ με ποτό  (ορισμένοι αριθμοί των εισιτηρίων θα κληρωθούν δώρα).
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Blues - Rock - Soul & more - προσωπικά τραγούδια της μουσικής ομάδας
Την Κυριακή, 16 Μαρτίου, 2014 στις 9:00 μ.μ. βραδιά στο Έλιον
Αγίων Αναργύρων, Ψυρρή , Αγαθάρχου 5, 105 54 Athens, Greece
θα δώσει την πρώτη συναυλία της μουσικη μπάντα Grand Royal:
πληκτρα: Αναστάσιος Γεωργιάδης Anastasios Georgiadis
κιθαρa: Δημήτρης Καραγιαννίδης Dimitris Karagiannidis
Φωνη: Nataliya Tori ( Nataliya Tori Nataliya Tori
Τιμή εισόδου: 7 ευρώ (με ένα ποτό)
ορισμένοι αριθμοί των εισιτηρίων θα κληρωθούν δώρα.
Δώρα για κλήρωση: δύο μπουκάλια κρασί, τρία βιβλία εκδοτικου οργανισμού ΕΝΤΥΠΟΙΣ Εντύποις Εκδόσεις, "ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΝΑ" Το τελευταίο βιβλίο του συγγραφέα Κώστα Μπιλίρη, δώρα εταιρείας καλλυντικών "Oriflame", δώρο - 1 κοσμήμα από την Tamara Patrikeeva - τα πιο διάσημη Ρώσιδα σχεδιαστής, δώρο εταιρείας καλλυντικών - "tianDe"
1 ποτό -  5€, 1 μπουκάλι κρασί με ένα σνακ - 15€, 1 μπουκάλι ουίσκι με ένα σνακ - 40€.





Grand Royal - (με angl. υπέροχο, βασιλικό) - ελληνικό μουσικό συγκρότημα που αποτελείται από: Αναστάσιος Γεωργιάδης – πλήκτρα, Δημήτρης Καραγιαννίδης  – κιθάρα (συνθέτης, στιχουργός),  Nataliya Tori – φωνή διαμορφώθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2014.
Το μουσικό ύφος Grand Royal έχει επιρροές από: τους Rolling Stones (ροκ συγκρότημα), Vaya Con Dios (blues -rock), Nancy Sandra Sinatra (pop), Amy Jade Winehouse (soul, R & B, jazz), Iyeoka Okoawo (R & B, hip - hop και jazz ), Adele (soul, R & B), και την πάροδο του χρόνου αποκτά ατομικά χαρακτηριστικά.
Η ομάδα έλαβε δημόσια αναγνώριση με τραγούδια: «Φυλαχτώ», «Ερωτευμένη Κυριακή» - έχει συγγράψει ο κιθαρίστας Δημήτρης Καραγιαννίδης, «Μέρα νύχτα, vύχτα μέρα», «Σ' αγαπώ» - με πρώτη εκτέλεση. Πολλά από τα τραγούδια έχουν ήδη ακουστεί σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ουκρανία , όσο και τη Ρωσία.
Ιστορία της ομάδας
Ναταλία Tori ( Ilchenko ) γεννήθηκε στην Ουκρανία στην περιοχή Alchevsk Λούγκανσκ. Από την παιδική πήρε μέρος σε πολλές συναυλίες , φεστιβάλ , διαγωνισμούς τραγουδιού και χορού, η οποία πάντα κατείχε την πρώτη θέση. Μετά την αναδιάρθρωση της πρώην Σοβιετικής ένωσης το 1990, η Ναταλία μετακόμισε στην Ελλάδα. Και από τότε είχε πολλά χόμπι όπως: σχέδιο, γραφιστική, φωτογραφία, διοργανωτής διαφόρων εκδηλώσεων, μουσική. Παράλληλα είχε ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Ακολούθησε αναζήτηση μουσικών με σκοπό για μελλοντική συνεργασία.
6, Φεβρουαρίου, 2010 και πήγε σε ένα ρωσικό εστιατόριο , όπου γνώρισε τον μουσικό τον Αναστάσιο Γεωργιάδη. Εν συνέχεια συναντηθήκανε και  από την επακόλουθη συζήτηση αποκαλύφθηκε ότι είχαν τις ίδιες μουσικές προτιμήσεις από τα μπλουζ και chanson.
Μαζί οργάνωσαν ένα δημιουργικό μουσικό ντουέτο «Grand Royal» (blues, pop, chanson) και άρχισαν να εκτελούν εμφανίσεις σε διάφορες εκδηλώσεις, φεστιβάλ, εκθέσεις ζωγραφικής και καφετέριες. Η Ναταλία σε αυτή την πορεία ασχολούνταν ως παραγωγός και εργάστηκε στo προσωπικό της μουσικό άλμπουμ «Love» στο ύφος της pop , electro - pop, chanson στην ελληνική και ρωσική γλώσσα.
Ο Αναστάσιος Γεωργιάδης γεννήθηκε στο Καζακστάν, πόλη Τσιμκέντ σε μια οικογένεια μουσικών. Ο πατέρα του ο Γιώργος Γεωργιάδης ήταν διπλωματούχος απόφοιτος μουσικής ακαδημίας του Καζακστάν; η μητέρα του - Λιουντμίλα Γεωργιάδη – αποφοίτησε Μουσική Σχολή και το Ινστιτούτο Πολιτισμού στο πόλη Τσιμκέντ, Καζακστάν. Και, μετά τη μετακόμιση στην Ελλάδα οι γονείς αποφάσισαν να δώσουν στο γιο τους μια μουσική εκπαίδευση. Ο Αναστάσιος συμμετείχε σε φιλαρμονικές ορχήστρες, σε διάφορους μουσικούς διαγωνισμούς, δίδαξε μαθήματα πιάνου και αρμονίου, και συνεργάστηκε με γκρουπ των Ελλήνων Ποντίων «Ανατολή» του Ηρακλή Πετρίδη, «Ορφέας» του Κωνσταντίνου Ευθυμιάδη.
Ο Δημήτρης Καραγιαννίδης - Έλληνας, γεννήθηκε στην Αθήνα. Από την παιδική του ηλικία είχε ροκ ακούστηκες προτιμήσεις (αυτή ήταν η αγαπημένη μουσική των γονιών του). Σε ηλικία 12 ετών , ο πατέρας του έκανε δώρο μια κιθάρα. Έτσι άρχισε να κάνει την πρακτική του στην κλασική και  ηλεκτρική κιθάρα, και μετά την μουσική σχολή «Βάρβιτος» στη Νέα Κηφισιά. Αγαπημένο του γκρουπ είναι Οι Rolling Stones και η Deep Purple.
Στα μαθητικά του χρόνια ο Δημήτρης Καραγιαννίδης  ήταν αποδεκτό μέλος σε πολλές μουσικές βραδιές, εκδηλώσεις, συναυλίες.  Κατά διαστήματα δημιουργούσε μουσικά συγκροτήματα του στιλ rock, blues , classic rock. Σε ηλικία 21 ετών, άρχισε να γράφει μουσική και στοίχους. Η μούσα του είναι η τραγουδίστρια - Άννα Βίσση, ελληνικό και το αγαπημένο του ροκ συγκρότημα - Πελόμα Μποκιού - 70 - xx, σολίστ Βλάσης Μπονάτσος.
24, Ιούλ, 2006 στο Θέατρο Βράχων στην Ελλάδα έδωσε συναυλία βρετανικό ροκ συγκρότημα Deep Purple. Ο Δημήτρης ήταν παρόν, και ο κιθαρίστας των Deep Purple - Steven J. Morse του χάρισε πένα του, και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη μουσική δημιουργικότητα.
Σχηματισμός του γκρουπ
Τον Σεπτέμβριο του 2013, το ντουέτο η Tori - Γεωργιάδης φιλικά χωρίστηκαν λόγο προσωπικών υποχρεώσεων.
Ο Δημήτρης Καραγιαννίδης αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του μπλουζ μπάντα και έδωσε μια ανακοίνωση στην εφημερίδα «Χρυσή Ευκαιρία». Η Nataliya Tori επικοινώνησε στην αγγελία, βρέθηκαν και άρχισαν πρόβες. Τον Ιανουάριο 2014 ο Αναστάσιος Γεωργιάδης επισκέφθηκε μια πρόβα τους και στην συνέχεια προέκυψε συνεργασία.
Όνομα της ομάδας αποφάσισε να καταλήξει - «Grand Royal».

Η μπάντα αυτή τη στιγμή κάνει τα πρώτα της βήματα στη δημοσίευση , και έχει προσκληθεί σε πολλές κοσμικές βραδιές και εκδηλώσεις . Στο κοντινό μέλλον «Grand Royal» θα μας ενθουσιάσει με τα νέα της τραγούδια, την προσωπικότητά της.

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν:

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν: La Grande Famiglia στην Πετρούπολη.

"Ερώμαι την τέχνην"

"Ερώμαι την τέχνην"
το εικαστικό είναι έργο βραβευμένο του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗ

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!
"ΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΝ του Δημήτρη Ζάχου

Για τα "Αφιερώματα"...:

«ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ»: περιοδικό ουσίας και με πολιτική ανάλυση της ελληνικής, κατά το δυνατόν, πραγματικότητας. Διαφέρει από όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν όχι μόνο γιατί είναι απόλυτα ανεξάρτητο από ιδεολογικές αγκυλώσεις, κομματικές δεσμεύσεις και οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, αλλά και γιατί έχει όλως άλλη οπτική. Γι’ αυτό και είναι πάντα άρρηκτο συνδεδεμένο με τις τέχνες, το Στοχασμό, τις Παροιμίες, την χριστιανική Γραφή, την «θύραθεν παιδεία», δηλαδή την, εκ των πραγμάτων π α γ κ ό σ μ ι α, Ελληνική Γραμματεία...

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

Κατηγορίες

Arthina art culture


designing event> τόπος τέχνης,τοπίο πολιτισμού

http://www.afieromata.gr/2018/09/blog-post_14.html

... ένα εξαιρετικό site για τον πολιτισμό!!!

Δείτε ΕΔΩ: www.os3.gr

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. afieromata.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
-->