Home » , » Ο «Μυστικός» χορός του συλλόγου γυναικών Δομοκού στην πρωτεύουσα!!!

Ο «Μυστικός» χορός του συλλόγου γυναικών Δομοκού στην πρωτεύουσα!!!

Ο «Μυστικός» χορός του συλλόγου γυναικών Δομοκού στην πρωτεύουσα!!!
 
«Με την καρδιά βλέπει κανείς σωστά. Το ουσιώδες είναι στο μάτι το αόρατο»!!!
 
…Χαμπάρι δεν πήραμε!!! Πότε ήρθε το χορευτικό του Συλλόγου γυναικών Δομοκού, πότε χόρεψε, πότε έφυγε!!!
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 19-1-2014… Έκοψαν και την πίτα οι απανταχού Δομοκίτες με τον πρόεδρό τους τον φίλο Χρήστο Τσουτσουλόπουλο. Φάγανε και ήπιανε ρίξανε και τους χορούς τους αφού είχαν κοντά τους τον ΓΙΑΝΝΟ ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟ με το κλαρίνο του, που το παίξιμό του ανασταίνει και νεκρούς!!! Και σε μας ούτε κουβέντα ούτε μια πρόσκληση για να βρεθούμε κοντά τους να καλύψουμε Δημοσιογραφικά την εκδήλωση!!! ΓΙΑΤΙ-ΓΙΑΤΙ –ΓΙΑΤΙ?                                                                           
Πάντα εμείς , τα έντυπά μας, τα διαδικτυακά «μέσα μας» δεν ήταν μέχρι τώρα μπροστάρηδες σε όλες τις εκδηλώσεις σας? Σας αγαπάμε και το έχουμε αποδείξει. Μα πιο πολύ αγαπάμε αυτόν τον υπέροχο τόπο που μας γέννησε και αγωνιζόμαστε για την προβολή του !!! Συγχωρήστε μας για το ύφος μας αλλά συναισθήματα εκφράζουμε!!!
Και κάθε ισχυρό συναίσθημα έχει στη ρίζα του μια παρόρμηση για δράση. Οι αντιδράσεις μας αγγίζουν κάποιες απ τις εσώτερες ανάγκες και φόβους μας για το μέλλον του δικού μας τόπου. Δεν θέλουμε να …βραχυκυκλώσουμε μια συζήτηση με τους επικεφαλείς των συλλόγων προσφέροντας γρήγορα-γρήγορα πρακτικές συμβουλές!!!
                                                               
Πάντα προσπαθούμε να καταλαβαίνουμε τους άλλους ανθρώπους: Τι τους παρακινεί, πως σκέφτονται, πως εργάζονται και πως εμείς θα εργαστούμε σε αγαστή σύμπνοια μαζί τους. Λέμε πως έχουμε πια την ικανότητα να σχηματίσουμε ένα ακριβές γνήσιο πρότυπο του εαυτού μας και μπορούμε να χρησιμοποιούμε αυτό το πρότυπο για να λειτουργούμε αποτελεσματικά στη ζωή μας. Ζούμε σε μια εποχή που το κουβάρι της κοινωνίας ξετυλίγεται με ολοένα και μεγαλύτερη ταχύτητα , όπου ο εγωισμός, η βία και η μοχθηρία καταστρέφουν κάθε τι καλό που υπάρχει στην κοινωνική ζωή του δικού μας τόπου. Βοηθήστε μας για να έχουμε αίσθηση της ανάγκης σας , των επιθυμιών σας, της απόγνωσής σας, των ελπίδων σας, της χαράς σας.
 
Αν δεν έχουμε όλα αυτά πως μπορούμε να νοιαστούμε για ΣΑΣ???
                                                                                                                                       
Κι αν υπάρχουν δυο ηθικές στάσεις που η εποχή μας ζητά απεγνωσμένα αυτές δεν είναι άλλες απ την αυτοσυγκράτηση και τη συμπόνια. Η ζωή μας αξίζει και μπορεί να γίνει καλύτερη. Ο Τόπος μας με την δική σας βοήθεια μπορεί και αξίζει να γίνει καλύτερος!!!

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν:

Τα «αφιερώματα» σας προτείνουν: La Grande Famiglia στην Πετρούπολη.

"Ερώμαι την τέχνην"

"Ερώμαι την τέχνην"
το εικαστικό είναι έργο βραβευμένο του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗ

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!

Οι εκδόσεις "Αφιερώματα"σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο!!!
"ΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΝ του Δημήτρη Ζάχου

Για τα "Αφιερώματα"...:

«ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ»: περιοδικό ουσίας και με πολιτική ανάλυση της ελληνικής, κατά το δυνατόν, πραγματικότητας. Διαφέρει από όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν όχι μόνο γιατί είναι απόλυτα ανεξάρτητο από ιδεολογικές αγκυλώσεις, κομματικές δεσμεύσεις και οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, αλλά και γιατί έχει όλως άλλη οπτική. Γι’ αυτό και είναι πάντα άρρηκτο συνδεδεμένο με τις τέχνες, το Στοχασμό, τις Παροιμίες, την χριστιανική Γραφή, την «θύραθεν παιδεία», δηλαδή την, εκ των πραγμάτων π α γ κ ό σ μ ι α, Ελληνική Γραμματεία...

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

"Αφιερώματα" - Έντυπη έκδοση

Κατηγορίες

Arthina art culture


designing event> τόπος τέχνης,τοπίο πολιτισμού

http://www.afieromata.gr/2018/09/blog-post_14.html

... ένα εξαιρετικό site για τον πολιτισμό!!!

Δείτε ΕΔΩ: www.os3.gr

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. afieromata.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
-->